keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Yleishöpinää

Ei olla koirien kanssa puuhailtu muuta kuin lenkkeilyä ja pihalla hengailua. Lähinnä siksi, että Arcon vointi on edelleen tarkkailun alla. Tänään annoin sille ensimmäisen kerran muuta ruokaa kuin kaurapuuroa ja kalkkunaa. Inupekt Fotea annoin normiannostuksen aamuruuan yhteydessä, nyt iltaruuaksi annoin nappuloita. Katsotaan miten sulavat ja sen jälkeen voidaankin siirtyä normi sapuskoihin luineen päivineen.

Pentua varten on kaivettu lisää vesi-ja ruokakuppeja kaappien kätköistä. Aitassa penkansin koirien leluja, niitä onkin kertynyt pari jätesäkkillistä :D, otin sieltä muutaman sisälle ihan pelkästään pennun käyttöön. Ajattelin vielä perjantaina käydä liha ja lelu ostoksilla. Sopivan kokoinen pallo on ainakin pikkupojalle hommattava ja babypötkö. Oma peti eli taiteltu peito odottaa jo käyttäjää.

Kissojen nakerreltavat rotikkiset nukkumakorit on nosteltu turvallisempiin paikkkoihin ja lattitalla olevat pedit ovat nyt kaikki muovisia. Samoin olen aloittanut yleissiivousta, jotta ei tartte ihan ensimmäiseksi pennun kotiuduttua ajatella moisia hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti