lauantai 29. lokakuuta 2011

Ostoksilla ja kyläilyä leikkikaverin luona

Kehuin viime kirjoituksessani sitä kunka hienosti meillä yöt nukutaan. No, poikkeus vahvistaa säännöt, uskon. Viime yönä Oksi olisi halunnut herätä ylös jo puoli kolmen aikaan (kello oli herättämässä viideltä). Tosin tästä yöherätyksestä voidaan syyttää Karin päivystysviikkoa, hän joutui lähtemään yöllä töihin. Kyllähän sitä puhelimen soittoon herää kuka vaan, ainakin pieni holskupoika. Asiaa pahensi se, että kissamme Olga oli sitä mieltä, että se voi varsin hyvin käydä häiriköimässä meisän unirauhaamme. Ja sitten Karikin tuli takaisin kotiin hälyytyksestä. Viiden aikaan tuntui kun ei olisi juurikaan nukkunut.

Oksi oli mukanani töissä. Oli oikein reipas, mitä nyt vähän häkissään huuteli. Mutta vähenemään päin samoin kuin autossa huutaminen. Tänään ei muuten oksentanut autoon kertaakaan :) Töiden jälkeen käytiin Mustissa&Mirrissä ostamassa pari lelua (mihin ne meidän pallot oikein joutuvat?) ja uudet valjaat. Olisin halunnut heijastinvaljaat mutta päädyin kuitenkin valjaisiin joita voi säätää joka kohdasta. Eivät nuo todellakaan sillä iänkaiken mene mutta vähän aikaa kuitenkin. Oksi oli kaupassa tomera mutta ainut hieman kummastusta herättävä juttu oli erään meidän kanssamme juttelmaan tulleen seurueen toinen tyttö. Tyttö hieman arasteli Oksia ja saikin koirassa aikaan muutaman haukahduksen. Kaikkien muiden luo meni ok ja antoi silitellä. Kaupantädillä oli Oksin mielestä varsin kiva rastatukka jossa oli mukava roikkua!

Päikäreiden jälkeen suunnattiin tapaamaan pkholsku Ricoa ja pkcollie Siiriä. Tai oikeammin minä tapasin Ricoa ja Oksi Siiriä. Katsottiin parhaammaksi, että Oksi tapaa vain yhden uuden koiran kerrallaan. Varsinkin kun pikkupoika oli ihan ihmeissään siitä kun Siiri teki itsensä niin liki :D. Siiri on 8 kk vanha ja kovasti sillä oli leikki- ja juoksuhaluja. Ihana Siiri ja suosikkipoika Rico :). Oli kiva nähdä Ricoa pitkästä aikaa ja tutustua Siiriin. Kyläilyn jälkeen Oksi oli niin poikki, että ajattelin jättäneeni sen vahingossa kyläpaikkaan, autonperillä ei kukaan huutanut eikä ketään näkynyt kahdella jallalla seisomassa. Kun ajoin pihaan Oksi nousi nukkumasta :).

Tänään ei tämän kummempia touhuttu. Lähinnä Arcolla ja Kepalla on ollut pentuvapaata aikaa niin sisällä kuin ulkonakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti