tiistai 4. lokakuuta 2011

Maton pesua

Töistä tullessani Kari oli pesemässä olkkarin mattoa pesuhuoneessa. Arco ei ollut pystynyt pidättelemään vaan oli vääntänyt ripulikakat olkkarin matolle. On ollut koiralla tosi kurja tilanne ja vatsa varmasti kipeä :(.
Lisäksi joku kissoista oli oksentanut toisen makuuhuoneen matolle. Onnea on omistaa eläimiä.

Arcolle on varattu veriarvokontrolli 14.10 mikälli koiran kunto ei huonone. Eläinlääkäri oli samaa mieltä siitä, että Axilur on voinut aiheuttaa moisen reaktion Arcolle. Toivotaan, että näin olisi ja koiran maha saataisiin kuntoon pikapuolin. Toistaiseksi koiraa syynätään tarkasti ja jos näytää huonommalle, se viedään lääkärin heti. Söi kuitenkin iltaruuan ja kerjäsi hapankorppua, jota ei kylläkään nyt saanut. Annoin sille vielä iltaruuan yhteydessä Inupekt Fortea lisää. Karin mukaan koira ei ollut ihan vesiripulilla vaan kakka oli sellaista löysähköä, lehmänläjäksi Kari sen kuvaili. Joten pientä toipumisen pilkahdusta vosi olla näkyvissä.

Viime yön Arco nukkui suht sikeästi. Päästin sen kolmen aikaan pihalle asioilleen. Toivottavasti ensi yö menee yhtä hyvin. Hieman täällä arvotaan mitä koiran kanssa huomenna tehdään, otanko sen töihin mukaan vai ottaako Kari puolikkaan pekkasen, niin että Arolle ei tule niin pitkää päivää ilman ulospääsyä.

Tänään ei pidempiä lenkkejä tehty eikä harjoiteltu mitään. Hiljaiselo jatkuu nyt niin kauan kunnes Arcon maha saadaan kuntoon.

1 kommentti: