maanantai 31. lokakuuta 2011

Unitauti iski

Me ollaan nukuttu, siis minä ja koirat. Viime yönä 22-06, käytiin lenkillä ja nukuttiin taas, varmaan yhdeksästä kahteentoista. Lenkkeiltiin taas ja nukuttiin lisää. Iltalenkillä käytiin äsken ja kohta nukutaan taas. Mulla on varmaan jäänyt univelkaa ja tuntuu siltä, että poskiontelotulehdus yrittäisi pukata päälle. En tiedä mikä koirilla on, mutta hyvin ovat hirsiä vedelleet Oksita Arcoon.

Eli mitään niin hirveän tähdellistä ei ole tänään tehty. Sain kyllä varattua itselleni ja Oksille majapaikan Kangasalalta, kun lähden sinne neljän päivän kurssille. Mennäänkin ihan herroiksi ns. hotellimajoitukseen kuntokeskus Apilaan. Varattiin yhdenhengen huone. Apila vaikutti selliselta mukavan rauhalliselta paikalta, on reumapotilaiden kuntoutuskeskus, joten ei ole oletettavaa, että siellä olisi yöllä kovinkaan kovat pippalot. Haluan nukkua rauhassa :). Katsastelin netistä myös noita paikallisia koirakursseja mutta täytyy vissiin soitella perään, netissä näyttää laahavan jäljessä kurssitarjonta.

Oksi pääsee jo hyppäämään nojatuolehin ja sohvallekin. Muutenkin se on oikein ketterä poika, osasi hypätä sohvalta suoraan nojatuoliin. En tosin tiedä arvostaako sen ketteryyttä tässä huushollissa kukaan muu kuin minä :D. Arcon ja Kepan ilmeet olivat pajon puhuvat kun Oksi veteli hirsiä hyvin itseensä tyytyväisen näköisenä toisessa nojatuolissa.

Huomenna pitää reipastua. Tarkoitus olisi Oksin kanssa mennä keskustaan käpeksimään ja illalla on luento koiranruokinnasta.

1 kommentti:

  1. Sinun on sitten ostettava yksi nojatuoli lisää, jotta jokaisella hauvalla olisi oma tuoli!
    Terkkuja kaikille hauvoille ja teille muillekin.
    Mummeli

    VastaaPoista