perjantai 14. lokakuuta 2011

Autoiluja, leluja ja eläinlääkäriä

Tein tänään vain puolikaan työpäivän. Arcolla oli tänään veriarvokontrolli. Valkosolut olivat hilanneet itsensä lähellä kuutta (5,91), joka on normaali lukema. Hieno, hienoa - lääkitystä ei tavinnut lisätä ja seuraava kontrolli on neljän kuukauden päästä, jos koiran olotila ei ala heikkenemään. Otin Kepankin mukaan autoon eläinlääkärireissulle. Arco on aina yhtä innokas menenään eläinlääkäriin ja suoraan se käveleekin vaakaan. Tänään vaaka näytti 31,1 eli koira voisi pudottaa painoa muutaman kilon. Nätisti antoi vertakin ottaa mutta sitten oli jo tulipalokiire autoon takaisin. Olen tosi iloinen noista hyvistä arvoista :).

Arcon mahakin on kuntoutunut siinä määrin, että jätökset ovat normaaleja. Nappuloita olen antanut parina päivänä iltaruuaksi ja tänään saivat hampaanpesu putkiluut. Syötäviä luita en ole vielä uskaltanut antaa ja Inupekt Fortea syödään vielä.

Käytiin samalla reissulla ostamassa vähän lihoja ja herkkuja lisää. Pennulle ostettiin babypötkö, pari palloa ja köysipallo. Olisin ostanut jonkin pehmojutunkin mutta kaikkissa on sisällä vinku, ja vähän epäilyttää, että Arco voi vinkusta innostua sen verran, että pentu ei sitä sitten enää saakaan, jos Arcolta kysytään. Pennulle ostettiin puruluu matkaevääksi, jos aika käy liian pitkäksi automatkalla.

Mattoja on korjailtu pois makuuhuoneista ja eteisestä. Olkkariin ja keittiöön jätin matot paikoilleen. Pennulle on laittettu oma vesikuppi maantasolle, aikuisethan juovat nosta korotetuista vesikupeista.

Saatiin muuten yhdeltä entisessä asuinpaikkassa asuvalta pariskunnalta tuoreita hirven luita :). Mukavaa, ja luut olivat tosi hienoja, kylkiluita ja ajanvieteluita. Iso kiitos koirien muistamisesta.

Äitini olikin jo Azuricoytoksen facebooksivuilla paljastanut pennun nimen:D. Joten kerrotaan se nyt täälläkin eli  Continuumista tulee "Oksi". Ihan keksimällä keksitty nimi, joka sopi sitten Karillekin (hän olisi halunnut tehdä pojasta Jeren). Oksia ei oikein voi "käännellä" mitenkään ja sopii mielestäni kivasti Arcon ja Kepan kanssa mutta on selkeästi ihan oma nimi eikä johdettu noiden toisten koirien nimistä.

Huomenna haetaan pentu kotiin :).

1 kommentti:

  1. Kerrassaan ihana nimi! Mä tykkään just tollasista :) Toivottavasti se ei viittaa missään määrin "oksuun" eikä esimerkiksi kotimatka ole yhtä oksentamista...

    Onnea pennusta teille & pennulle elämäänsä, ja kuvia ja kertomuksia odotetaan täällä jo malttamattomina! :D

    VastaaPoista