lauantai 29. kesäkuuta 2013

Rölli kyläilee

 
Tällainen söpöys tuli meille viikonlopuksi yökyläilemään. Rölli ei ollut meidän koirillemme tuttu ennestään joten aloitetiin niin että koirat pääsivät yksitellen moikkaamaan uutta kaveria. Kepa aloitti ja mukavastihan se meni, samoin Oksin kanssa. Arco joka yleensä on ihan ok, varsinkaan kun toinen ei heti iholle tuppaa, luimuili. Mitään sellaista , josta olisi voinut ongelmia tulla ei ollut näkyvissä. Rölli puhuu koiraa erittäin selvästi ja päivän mittaan tuli myöskin selväksi se, että sen ego on erittäin suuri ja itseluottamus sellainen, että holskutkin vallan mykistyivät :).

 
  Kävin Röllin kanssa kävelemässä pienen lenkin, että päästiin kahdestaankin tutustumaan. Rölli on oikenin reipas nuori mies ja mukava lenkkikaveri. Rölli kävi tutustumassa sisätiloihin ja tuki topakasti kaikki paikat, varsinkin kaikki ruokaan viittvat piti nuuskutelle tarkasti. Rölli on perso ruualle ja namittelinkin sitä pitkin päivää, luulen että arvostukseni on kohonut joka namipalalla :D. Kissoihin Rölli suhtautui tyynen korreketisti. Haistelivat toisiaan portin välistä, ihan samoihin tiloihin en arvannut niitä laittaa. Katsellaan ajan kanssa tätä asiaa.


Sisällä käytiin iltapäivän puolella nukkumassa päikkäri ja huilaamassa että ei pinna kiristyisi kellään väsymyksestä. Rölli nukkui kanssa makkarissa portin takana ja omat koirat kursasivat olkkarissa. Pieni kahakka menisi syntyä kun Rölli työnsi itsensä koiraportista huolimatta eteiseen. Oksi pöllähti hetimiten paikalle ja Kepa tietty myös, johan siinä pienemmän habituksen omaava joutuu vallan pulmalliseen ja ahdistavaan tilanteeseen. Sen verran ääntä tilanteesta tuli, että koirapoliisi Olga katsoi tulla parhaaksi paikalle. Olga taisi enemmänkin reagoida minun äänensävyyn kuin koirien toimiin.

Eipä siinä sitten sen kummempia. Lähdettiin pihalle ja katsoin parhaammaksi laittaa Oksin narunperään kun sen tapa tupata suoraan iholle, vaikkakin ystävällisissä merkeissä, ei oikein Rölliä miellyttänyt. Rölli tutki pihaa antaumuksella ja varsin itseensä tyytyväisen oloisena. Loppuillasta sitä alkoi kovasti leikityttämään ja alla kuvia leikeistä Arcon kanssa.









Sinällään jännä, että Arco ja Rölli tulevat juttuun hyvin. Kun taas Oksi tuli juttuun vanhempieni koiran kanssa  ja Arco puolestaan ei taida Okoa kovin korkealle noteerata. Selkeästi peroonakysymyksiä, jota ei voi etukäteen ennustella.
 
Kepakin leikki jonkun verran muuta enimmäkseen tarkkaili tarviiko tilanteisiin puuttua ns. naisenkädellä. Illalla Rölli ja Oksin leikkivät hetken mutta Oksin leikkitapa on sen verran raisun sorttista että Rölli toppuuttelee ja hyvin Oksi pikkukaverin rauhaan jättää. Toki tätyyhän noita vahtia kokoajan kun kokoeroakin on jonkin verran ja Rölli helposti voi jäädä holskujen jalkoihin.
 
Tosi hauska noiden touhuja oli seurailla ja varsinkin tarkkailla omien koirien reaktioita kun paikalla on koira jolla on tuollainen itsevarmuus, ja aika äijäähän Rölli välillä oli :). Nauroin ihan ääneen :D.
 
Lisäksi tuli seurattua haarapääskupariskuntaa joka on tehnyt pesän navetan räystään alle. Taitavat vaan olla vähän myöhäässä puuhissaan...

Täällä on nyt aika kuittia porukkaa, Röllikin on varmaan juossut tänään useamman kilometrin ja tutustuminen uuteen paikkaan väsyttää kanssa. Rölli saa nukkua kanssa makkarissa ja omat koirat Karin kanssa, niin on sitten kaikilla unirauha. Toivotaan että huominen sujuisi yhtä hyvin ja hienosti kuin tämä päivä. Rölli on kyllä mukava koira :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti