perjantai 7. kesäkuuta 2013

Loma alkoi

                                      
 
Olgan ulkoilu kuvilla on hyvä aloittaa viikon ja yhden päivän kestävä loma. Jotenkin en ole osaanut suhtautua asiaan niin, että "jeee lomaa" kun päässä pyörii jo tuo Operantin ehdollistamisen workshoppi nelonen. Olen jo mietiskellyt mitä käytöksiä kanalle opettasin ja muuta sellaista mukavaa. Täytyy kaivella esille muistiinpanot ym. kouluttamiseen liittyvät materiaalit ja vähän kertailla ennen keskiviikkoa.
 
Maanantaina lähden koirien kanssa ajelemaan kohti Kangasalaa. Treffataan porukat ja nähdään taas Oko. Vaikka kurssipäivät ovat suht rankkoja niin toivon, että iltaisin vielä jaksaisi touhuta jotakin koirien kanssa.


 
  Itikoita on ollut viime päivinä pihalla varsin kiitettävästi. En tiedä johtuuko koiran väristä vai siitä että Kepa on ns. tuoksukoira mutta se vetää itikoita magneetin tavoin puoleensa. Mikä on ikävää koska se myös reagoi puremiin suht kovin, selkeästi enemmän kuin Arco ja Oksi. Alakuvissa tytsy venyttellee ja toisessa sen ympärillä pyörii miljardi itikaa. Itikoiden ja helteiden takia ollaan vietetty paljon aikaa sisätiloissa mutta tänään onneksi ilma on viilentynyt. Kävin Kepan ja Oksin kanssa tekemässä pienet lenkit, Kari ja Arco ovat sinnikäästi lenkkeilleet heltistä huolimatta.


 
 Heinakuuksi ja elokuun alkupuoleksi, ennen varsinaista kesälomaa, meille pukkaa koiraprojektia. Olen lupautunut ottaa hoitoon tutun kaksi koiraa heidän ulkomaan matkan ajaksi. Koska koirat eivät ole tuttuja keskenään niin aloitellaan tutustuminen jo viikonloppuhoitojen merkeissä heinäkuussa. Mukava päästä tutustumaan taas eri rotuisiin koiriin ja kokeilemaan että millaista olisi elää viiden koiran kanssa :D.


                       Oksi on kyllä niin hieno ! Tää on toki puolueellinen mielipide :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti