sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Opit saatu ja kanat koulutettu

 
 Tehtävissä tarvittavaa välineistöä ja tarvittavat eläimet, ja sitten tositoimiin....
 
                    Alla kuvasarja Caritan toisen kanan suorituksesta




 
 Alla olevissa kuvissa mun 2. kanan radasta ja sillä olevista tehtävistä. Autojen värierottelu.Kuminauhan veto ja pöydällä tapahtuva kapulan siirto kupista toiseen.
                     
Jaanan kanan radan lopussa pöydällä tapahtuva keilojen kierto (3 kierrosta)

 
                                Sannin toisen kanan rata tehtävineen.




                             
                                          Elinan kanan rata.

 Kanan tulossa lämmin-kuuma erottelutehtävään, jossa sen piti ensin ohittaa lämmin-kohde, nokkaista kuuma-kohde pois tasolta ja sen jälkeen nokkaista tasolta pois lämmin-kohde. Kuulostaa helpolta mutta ei sitä ollut...



                                  Kana ja noutokapulan pito ja irrotus.







Eli tänään saatiin kaikki kurssilaiset radat valmiiksi ja iltapäivästä katsottiin, että mitä oli saatu aikaan. Molemmat omat kanani menivät radan ja suorittivat tehtävät yhdella vahvisteella. 2.kana sekosi hieman värierottelussa eli nokkaisi pois sekä vihreän että oranssin auton mutta muuten ok. Olo on väsynyt mutta onnellinen.

Kanojen kanssa touhutessa tulee välillä mieleen se kuinka turhauttavaa ns. koirapiireissa olo on. Koirat ovat kivoja eläimiä mutta se kaikki muu touhu niiden ympärillä on vähän niin ja näin.

Oli tosi kiva tutustua taas uusiin ihmisiin, joilla on samanlaiset tavat kouluttaa koiria. Tällä kurssilla useammalla osallistujalla oli rescue-koiria Virosta ja Espanjasta ja yhdellä oli hevosia.

Erittäin suuret kiitokset Tommylle ja Jaanalle, taas kerran. Caritalle supersuper kiitokset parinan ja valmentajana toimimisesta. Tarulle, Sannille, Elinalle ja Jaanalle kiitokset mukavasta viidestä päivästä. Jäädään odottelmaan seuraavia mahdollisia kursseja... :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti