maanantai 10. kesäkuuta 2013

Reissussa

Lähdettiin ajelemaan puolen päivän jälkeen koirien  kanssa kohti Kangasalaa ja vuokramökkiä. Oltiin vuokrattu mökki viikoksi Lomaroineelta Roineen rannalta. Ajokeli oli aika katasrofaalinen,vettä tuli välillä niin paljon ettei eteensä nähnyt. Oksi jaksoi pitää meteliä autoista ja välillä taisi haukkua rankkasadettakin. Tarkoitus oli treffata porukat ja Oko Pälkäneellä mutta olin aikataulusta etuajassa ja sovittiin, että nähdään mökillä.

Pientä säätöä oli perille löytämisessä ja Kepa oksensi autossa mutta muuten matka meni ok. Oko arasteli aluksi meidän sakkia, ja ne sai Oksin kanssa aikaan rähinän joka johti Oksin hampaanreikään Oko päälaella. Käytetiin meijän koirat yksitellen Okon kanssa lenkillä ja sitten kaikki olikin taas koirien kesken hyvin. Sisätiloissa Arco jaksoi Okolle mörmöttää ja ne pidettiinkin erillään toistaiseksi, mutta eiköhän tämä tästä koska ulkona ne ovat ihan kavereita.

Mökki on tosi kiva. Makuutilat kuudelle ja isot saunatilat. Oma laituri ja kiva grillauspaikka. Tänään tosi oli useita ukkoskuuroja, joten ulkoilut jäivät lähinnä koirien pikkulenkkeihin. Kuvia en ole kerennyt vielä ottamaan mutta jatkoa seuraa huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti