maanantai 11. maaliskuuta 2013

Todellista hiljaiseloa

"Typerää, typerää, tehdäänkö jotain? HeikuuletkoKepa?"
 
Meillä sairastetaan, siis ihmiset sairastavat. Kari oli kumeessa ja flunssassa viime viikkon ja itse aloittelin loppuviikolla. Viikonloppu meni hienoista säistä huolimatta sängyn pohjalla eikä loppua näy vieläkään. Jouduin perumaan Arcon hieronnan huomiselta ja muutama muukin meno jää nyt menemättä. Tää on kolmas flunssannäköinen allekirjoittaneella tänä talvena ja siinä on mielestäni kolme liikaa.

 
Arco ja Kepa jaksavat suht kivasti elellä pelkällä pihaliikunnalla viikonkin mutta Oksilla on vaikeuksia. Sillä on energiaa ja toimantahalua ihan liikaa vain pelkään sisäoleiluun ja pihassa pyörimiseen. Energia purkautuu sitten kissojen perässähiihtelynä ja Kepan ympärillä häärimisenä. Lenkille ei voida vielä mun kunnon takia lähteä mutta keittihömpää täytyy tehdä, että edes pikkupojan aivot saisivat töitä.

 
Kari kiitteli Arcon fiksuutta viime viikolla. Oli laskenut koirat pihalla ja huuteli niitä jonkin ajan päästä takaisin. Arco ja Kepa olivat tulleet mutta Oksi oli jäänyt vielä ulos - ei siis tullut käskystä sisälle ;). Kari oli pariin otteeseen huudellut mutta sitten Arco oli livahtanut ulos ja mennyt Oksin luo, murahtanut kerran ja pojat olivat sitten peräkanaa tulleet sisälle. Tiedä sitten onko totta kun en itse ollut paikalla mutta näin tarina kertoo :). Mutta fiksuhan Arco todella on, sitä en epäile lainkaan.

Tässä äiskälle Oksin nukkuma kuva. Tän parempaa otosta siitä ei saa, en kyllä tiedä milloin se oikeastaan nukkuu :D.

"Mikäs se siellä? Ai hei kissa! Kivaa!!"

Joku haukan näköinen on alkanut vierailemaan meillä. Yllätettiin se kuusen alaoksalta syömästä pikkulintua tai jotain. Höh ja pöh. Ymmärrän kyllä luonnon kiertokulun mutta en mä niitä pikkulintuja ole sitä varten ruokkinut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti