keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kun kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...

 
....todellakin !
 
 
Edellisen kuvan riekkumisesen välissä Oksi hoksasi että Noorus makoilee pöydällä- ja kissa saa nenätöykkäys tervehdyksen. Johon minä että "Oksi, alas ja ollaan nätisti".
 
Oksille on opettu kerjääminen, joka muuten on meillä ihan sallittua ja jopa suotavaa, niin että se laittaa pään joko pöydälle tai syliin. Jos tämä ei tuota vielä tulosta se alkaa painaa päätää kovempaa esim. kättä vasten.
 
Eli tässä kerjätään ensin pöytää vasten että kissaa saisi nuuhkia...
 
...ja koska se ei tuottanut tulosta vaihdettiin kerjäämispaikkaa.
 
Oksille käsky "jätä". Huom. Oksi on kääntäyt päätään pois kissasta eli käsky on hallinnassa :).
Oksille käsky "maahan", josta päästtäänkin siihen että viikonlopun aikana on tarkoitus ottaa harjoituksiin mukaa kaukokäskyt.
 
Olga antaa Oksille oikeaa suoraa.
 
 
Sain tänne blogiin aikaisempaan postaukseen terveiset Arcon siskotytöltä Velmalta ja omistajaltaan Irinalta. Ne olivat erittäin tervetulleet ja ovat lämmittäneet mieltäni kovasti :).
 
 
Arcosta on nyt kokonaan lähtenyt pois kortisonin aiheuttama nestepöhötys. Muutaman kilon Arco voisi vielä hoikistua mutta ainakin omaan silmääni ylläolevasta kuvasta huomaa, että vatsalinja on nykyiselti taaksepäin nouseva. Arcon turkki ei rungossa ole kovinkaan pitkää mutta se on erittäin tuuhea ja saa koiran näyttämään lihavammalta kuin se onkaan.
Kepasta kuva tasapuolisuuden nimissä :)
 
 
Ja lopetaan samaan millä aloitettiin :).
Sandra on tulossa viikonloppuna joten elän toiveissa, että saataisiin otettua jotain reenikuvia tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti