sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntaihöpinää



Aamusta aikaisin lenkille koirien kanssa. Käytin kaikki erikseen ja Arco pääsi vielä uudelleenkin Karin kanssa. Arco on jonkin verran nuollut etujalkojaan nivelien kohdalta, joko niveliä kolottaa tai sitten etuselkä vetää jumiin. Hieronta jää nyt töiden vuoksi pääsiäisen jälkeen. Arco on myös jurmuttanut varsinkin Oksille sisätiloissa eli jotain särkyä sillä on. Hassua sinänsä seurata koiria, Arco temuaa Oksin kanssa ulkona ja Kepa hoitelee Oksia sisätiloissa.


Kaverukset pakollisilla päiväunilla.
 
 
Tänään oli vuorossa koirien kynsienleikkuu. Alakuvassa pojat omaa vuoroaan odottelmassa. Oksin ilmeestä päätellen Arco on jotakin kommentoinut.
 
 
Tehtiin tänään keittöhöppää. Kaikille aluksi 1x10 sarja käsikosketusta jumpan muodossa. 2x6 sarjat noutokapulan nostoa. Arcolla jumittaa edelleen, se ei halua ottaa suuhunsa mitää mihin muut ovat koskeneet; eli sille täyttyy ilmeisemmin ostaa oma. Oksille tähän on jo lisätty käsky "nosta". Merkille menoa sivu-käskystä käskyllä "merkki". Etäisyyttä neljä metriä ja 2x6 sarjat per koira. Lopuksi vielä kohdekosketusta kirsulla purkin pohjaan, tähän saatiin kestoa jo jonkin verran, 1x20 sarja. Kepa oli tänään erityisen innokas, Oksi rauhallisen varma - edes jaloissa pyörivä kissa ei saanut keskittymistä herpaantumaan-hyvä! Arcolla haahuilua ja Karin iltatee +leivät saivat Arcon hipasemaan paikalta ja merkille menossa oli kiva kaataa törppö :D.

2 kommenttia:

  1. Ihana lueskella näitä kuvallisia postauksia :) Samanlainen päiväuni-ilme kuin veljellään.

    VastaaPoista
  2. Joo, kuvat on aina kivoja :). Meillä tupaa olemaan vain tälläsiä pönötyksiä kun toi kamera ja sen käyttäjä eivät parempaan pysty :D

    VastaaPoista