tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tiistain touhut





 
                                                Töppiksien aamuhepulit yllä kuvin.

Rölli ja Nella nukuivat yönsä hyvin, Nella totutussa paikassa ;). Kepa alkoi haukkumaan kahdenmaissa yöllä ilmeisesti ohi kulkevaa junaa, ja sen jälkeen omilla koirilla oli levottomuutta ilmassa. Pariin kertaan sai sanoa niille että nyt nukuttaisiin vielä. Herättiin puoli kuudelta ja aamuruuan jälkeen lähdettiin Töppiksien kanssa aamulenkille.  Olen huomannut että ne tekevät asiansa paremmin tuolla lenkillä ja ovat ilmeisen tottuneet hihnalenkkeilyyn, joten jatketaan totuttua tapaa tällä meilläkin.

Päivä oli sujunut rauhallisesti ja tullessani töistä viiden maissa omat koirat olivat pihalla ja Töppikset seurustelemassa Karin kanssa sisällä. Ulospäästyään Kari sanoi niiden hepuloineen kovasti :D. Kovin olivat tyytyväisen oloisia kun minäkin kotiin saavuin. Iltaruoka tuli nyt koirielle suoraan kupista koska halusin käyttää Töppikset lenkillä. Käveltiin sama lenkki kuin eilen ja aikaa se otti tuon 1,5 tuntia.

Nella ja Rölli makailevat mielellään takajat pitkänään. Holskujen en ole nähnyt noin tekevän. No, Arco joskus ihan pentuna.

 
                                    Alla kuva holskun ja corgin kestävästä porttisysteemistä

                                                 Mukavasti meni tämäkin päivä :).

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoa lukea,että teillä menee hyvin:))
    Saa nähdä haluaako ttöppöjalat enää kotiin tullakaan..?!

    VastaaPoista
  2. Koti on sentään aina koti :). Ehkä ne haluavat ottaa mukaan tuon meidän aidatun pihan, missä on tosi kiva saada corgihepuleita :D

    VastaaPoista