sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Huilipäivä

                                                                   Corgit sekaisin
                                                         Pakolliset hepulit nyt illan suussa.

Tänään nukuttiin niinkin pitkään kuin seitsämään :). Nella oli jäänyt omalle pedilleen illalla nukkumaan mutta aamulla herätessäni se pötkötti hirmu ahtaassa tilassa mun ja seinän välissä sängyllä.  Aamulenkki oli rauhallinen haistelulenkki tuossa lähimetsässä. Tarkoitus oli pitää Töppiksien kanssa ns. huilipäivä lenkkeilystä, ja niinhän me sitten tehtiin. Pihailtiin useampaan otetteeseen ja illalla käveltiin vähän pidempi lenkki lähimetsässä.  Ei myöskään tänään harjoiteltu mitään vaan nukuttiin senkin edestä pitkät päikkärit.

Nellan näpyt
Nellan kuonoa alkoi kutittamaan eilen ja tänään siihen olikin ilmestynyt kutiavia näppyjä. Nella hinkaa sitä mielellään ulkona nurmikkoon, ja saakin näpyt auki. Ne verestävät hieman. Muilla koirilla ei vastaavaa ole. Muuta vaivaa näpyistä ei näytä koiralle olevan kun kutina silloin tällöin. Ja muuten Nella onkin ihan ok eli ei kuumetta tms. Laitoin nyt yötä vasten Nellan näppyihin Basibakt-jauhetta. jossa on myös antibioottia, etteivät lähde tulehtumaan. Tilannetta seurataan ja tarvittaessa käydään Tuulikin pakeilla. En itse pidä tilannetta mitekään vakavana.

                                                                    Söpistykset :)
 
Koska lenkkeily on kuitenkin niin mukavaa :) kävin Kepan kanssa kävelemässä tuon Kullasvaaran lenkin. Aikaa rivakalla kävelyllä ja pidempi jalkaisella, haistelemattomalla, koiralla siihen kului tunti ja vartti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti