perjantai 26. heinäkuuta 2013

Neiti Nenän kuulumisia ja vähän muistakin

Alkajaisiksi päivän nenä-kuva. Nenä näyttää rauhoittuneen, turvotus on poissa. Soitin tänään Tuulikille, että mitä teippinäyte sanoi. Näyte oli puhdas. Tuulikki vilkaisee vielä Nellaa jossakin välissä viikonlopun aikana ohi ajaessaan. Hieno juttu on, että Nellan maha on hienosti kestänyt antibiootit.
 
Koska näytti siltä että työpäivä venyy illasta, käväisin päivällä kotona. Kari pääsi jo kahdelta eli tänään koirilla ei keskenäänoloaikaa ollut kovinkaan paljon. Aamulla kun herätyskello soi viideltä ei Töppiksistä kumpikaan ollut vielä hereillä, olihan se vähän karu herätys. Aamulenkillä ei törmätty hirveen eikä kissojakaan näkynyt.

Iltalenkki tehtiin tuolla metsässä haistellen. Kun ei ole tullut nyt mitään puuhailu juttuja tehtyä niin annoin koirien haistella oikein sydänmensä kyllyydestä. Huomenna ajattelin aktivoitua jotain kooirien kanssa touhuamaan kun sääennuste lupaa liikaa lämpöa pitkiin lenkkeihin.

 
Rölli on hyvin samanlainen kuin Oksi. Tänään se makasi pitkin pituuttaan päälläni kun töiden jälkeen heitin pitkäseni. Molemmat ovat hyvin sosiaalisia koiria suhteessa ihmiseen.

                                             Töppiksistä pakolliset istumapönötykset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti