maanantai 15. heinäkuuta 2013

Team Töppisten kuulumisia

Päivittelen tänne corgikaksikon kuulumisia niin, että omistajaperhe voi seurata niiden kuulumisia sielä idän ihmeellisessä maailmassa :). Tältä päivältä ei ole kuvia.

Aamulla heräiltiin puoli kuudelta ja aamupissien jälkeen ruuaksi oli naudanmahaa ja sikajauhelihaa+ kaurapuuroa höystettynä auringonkukkaöljyllä ja turkkilaisella jogurtilla. Hyvin upposi sapuskat joka koiraan. Rölli, joka syö hyvin nopeasti :D, sai vielä muutamia kissan kuivamuonanappuloita että malttoi pysytelläpaikoillaan kun muilla oli vielä ruokailu kesken.  Omat koirat hetkeksi ulos ja sitten lähdettiin Töppiksien kanssa aamulenkille. Hyvin rauhoittuvat lenkin jälkeen tuonne omiin tiloihinsa.

 Kari kävi ruokiksella katsastamassa tilneteen, joka oli ollut rauhallinen ja itse lopettelin työpäivän viideltä. Töppikset olivat kovin iloisia kun tulin kotiin ja saivat corgihepulit pihamaalla. Iltaruoka tuli osana koirille taas tekemisen kautta. Omille kohdekosketusta ja sitä kautta venyttelyä. Töppikset tekivät luopumisreeniä joka sujuukin jo mallikaasti. Samaten tehtiin kosketuskeppiä ja ihan vain perus katsekontaktia. Hienosti jaksavat hommia tehdä :).

Pienen lepotuokion jälkeen lähdettiin Rölllin ja Nellan kanssa lenkille. Ilma oli viilennyt jo sen verran, että käveltiin tuo Kullasvaaran lenkki eli aikaa se otti 1,5 tuntia. Tuon lenkin etuna on että siellä virtaa pieni puro, niin vettä on saatavilla pariin otteeseen. Töppikset hörppivät vettä pariin otteeseen. Oikein reippaita lenkkeilijöitä ovat molemmat koirat. Lenkkeilyssä on sellainen tekemisen meininkin eikä siellä turhia haistella :). Hevosenkakat ja jäniksenpapanat saavat kyllä kummankin cogin jakamattoman huomion.

Olen harjaillut Rölliä päivittäin, pohjavillaa irtoaa jonkin verran. Pihailut on tehty niin että corgit ovat keskenään ja holskut keskenään, näin edetään ainakin perjantaihin asti, jotta saadaan tilanne pidettyä rauhallisena työpäivien ajan. Viikonloppuna katsellaan vähän eri kokoonpanoja ulkoiluun.

Viime yö meni rauahallisesti entiseen tyyliin. Nella mun vieressä sängyllä ja Rölli nukkui lattialla sängyn vieressä. Omatkin koirat ovat rauhoittuneet ja Oksi ja Kepa ovat löytäneet ns. omat uudet nukkumapaikat muualta huushollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti