torstai 15. maaliskuuta 2012

Torstain tohinat

Olen tänään vain aamupäivän töissä ja loppupäivä jäikin kokonaan koirille. Kävin kotimatkalla täydentämässä koirien pakastinta Dog Stockin kautta. Ostin kokeilu mielessä broilerin selkärankoja, ovat varmaan pehmeämpiä syötäviä kuin siivet. Oksille en ole uskaltanut siipiä syöttää mutta jospa selkärangat olisivat ok.

Päivätirsojen jälkeen kävin kävelemässä Oksin ja Kepan kanssa puolentoista tunnin lenkin. Kari oli sillä aikaa lähtenyt Arcon kanssa lenkille, joten mukavan mittaiset päivälenkit tuli koirille.

Keittiöreenissä tehtiin Arcon kanssa "kurkaa" käskyllä jalkojen välistä kävelyä, eli seison haara asennossa ja koira kulkee jalkojen välistä. Kepan kanssa yritin samaa juttua mutta tytsy oli tänään hieman keskittymiskyvytön. Joten tehtiin luopumishajoituksia. Samoin Oksin kanssa tehtiin luopumista.

Iltalenkin jälkeen tehtiin Oksina kanssa pihalla vielä paikallaan seisomista ja hihnassa vierellä juoksua. Juokseminen meni kyllä hyppelyn puolelle ja hypätessään Oksi aina napsasi takin olkapäästä. No, saattiin kyllä lopuksi pari juoksukierrosta ihan hyvääkin juoksemista.

Kissat ovat alkaneet ulkoilemaan ulkotarhassa. Tarhassa ei ole juuri olenkaan lunta ja nurmikkokin alkaa siinä viheriöimään. Auringonpaisteessa oli mukava köllötellä kissojenkin. Arco sen sijaan köllötteli pari tuntia auton takapenkillä (ovi oli auki). Autoilu taitaa olla parasta mitä Arco tietää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti