tiistai 13. maaliskuuta 2012

Arco ja Kepa

Käytiin tänään Arcon ja Kepan kanssa aktivointitreenissä. Lattiaan teipattiin paperialusta, johon koira oli tarkoitus saada seisomaan eli lähes sama juttu missä käytetään korokealustaa. Koroke on vaan selkeästi koiran helpompi hahmottaa. Kummankin koiran kanssa tehtiin neljä sessiota. Palkan suunnalla sai koiran asennon helposti korjattua oikeaksi.

Tämän jälkeen paperialustan päälle laitettiin rengas eli rajattiin selvemmin mihin koiran täytyy mennä-alustan päälle ja renkaan sisään.Vaikutti siltä, että juttu oli Arcolle helppo ja Kepalle vaikempi. Valtteri totesi, että Kepa odottaa enemmän vihjettä ihmiseltä ja näyttäisi "pelkäävän" väärin tekemistä. Lisäksi tuuli paukutti treenitilan ovea, ja ääni selvästi vei Kepan mielenkiintoa. Se reagoi koiristamme herkimmin erikoisiin ääniin.

Tehtiin muutama sessio nenäkosketusta tolppamerkkiin ja lopuksi koirat pääsivät Valtterin rapsutettaviksi. On se vaan niin kumma, että Arco tykkää joistain ihmisistä kuin hullu puurosta ja toisita ei todellakaan- ja ne ihmiset huomaavat sen kyllä heti ;).

Huomenna on ohitustreenit ja aktivointi. Oksi lähtee ainakin ohittelemaan ja jompikumpi aikuisista pääsee mukaan aktivointiin.

Arcolta on silmämääräisesti saatu painoa hieman tippumaan. Maha ei enää ole niin pinkeä kuin aikaisemmin. Tosi ruuan määrää on vähennetty Kepaltakin, että päästäisiin sutjakkaan vaelluskuntoon kesää varten koko poppoo:) Oksi on vieläkin niin hoikkainen poika, että se saa joskus vieläkin välillä pienen "iltapalan" extraruokana. Katselin sitä Kepaa tänään rinnakkain- Oksi on selkeästi korkeampi ja rungoltaan pidempi kuin Kepa mutta muuten hyvin pentumaisen oloinen:).

Tänään kun lähdin aikuisten kanssa reenitilalle jäi Oksi pitkästä aikaa yksin (tai kissojen kanssa keskenään) noin tunnin ajaksi. Karin tullessa kotiin täällä oli kaikki hyvin. Hyvä Oksi:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti