keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Terveysjuttuja ja muuta höpinää

Tänään tuli Kepan TgAa testi. Yllätyksekseni se oli negatiivinen, joten Kepan kilpirauhasessa ei ole mitään vikaa. Vaikka olin suhteellisen varma asiasta. Tiedä sitten, onko Kepasta tullut ääniherkempi kun ikää on alkanut karttumaan, vai mitä venkoilua tuo pesu+fööni -episodi oli. No. uusi vuosi lähestyy ja sittenhän se nähdään, että miten niihin raketteihin suhtaudutaan. Pari viimmeistä vuottahan ollaan vietetty koirien kanssa Posiolla vanhempieni luona, jossa ei todellakaan ole raketit räiskyneet ;). Pääasia kuitenkin, että kilpparin suhteen koira on ok.

Tosiaan, tytär ja vävy kävivät. Oksista huomasi heti, että meillä ei todellaankaan käy vieraita :D. Se ei oikein tiennyt kuinka vieraisiin olisi pitänyt suhtautua- ne kiinnostivat mutta vähän jänskättivät. Tosi nopeasti Oksi kuitenkin asiaan tottui ja olikin sitten tyttären pusuteltavana oikein olan takaa. Pientä koiravauvaa vaan hirveästi ihmetytti, että vävypoika ei halunnut sitä pussailla vaikka teki itseään kovinkin liki :D. Oksista suorastaan näki kuinka pääkopassa raksutti, että "mikäs mies se tämä on" ja me muut saatiin kunnon naurut :D. Vävy tarjoutui taas tuomaan anopille Afrikan tuliaisena joko leijonan pennun tai apinan "kun sinä noin kovasti tykkäät eläimistä" selityksellä varustettuna. Apinan saa kuulemma muutamalla tuhannella eurolla. Kieltäydyin elävistä tuliaisista ja muistutin, että mielummin niitä puukoruja, jos mahdollista. Nuoriso on siis lähdössä Nigeriaan kuudeksi viikoksi.

Muuten ollaan menty sellaista normaaliarkea. Lenkkeilty ja harjoiteltu Oksin kanssa hihnakäytöstä + seuraamista/vierellä kävelyä. Enemmän vaan pitäisi keretä kaikkea tekemään...tai ainakin siltä itsestä tuntuu.

Sandra otti koirista kovasti kuvia, pitäsi katsoa saisiko niitä mitenkään tänne blogiin nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti