lauantai 24. joulukuuta 2011

Jatkoa edelliseen...

Jutut jäivät eilen vähän kesken, joten jatketaan tänään. Eli Arco ja Kepa kävivät taannoin pesussa ja ns. föönissä. Ihot näyttivät kummalllakin hyviltä, olin vähän odottanut, että Kepa olisi reitetty aika tarkkaan Oksin toimesta. Mutta hyvä, että ei ollut :). Arco lähes nukahti turkin kuivaamisen aikana ja sillä oli selkeästi kivaa- olihan maalaiskoira päässyt kaupunkiin. Kepa sen sijaan pelkäsi ihan mahdottomasti kuivaajan ääntä. Sen käytös oli sen verran poikkuksellista, että tilasin tuon kilpparitestiajan samantien. Ainahan Kepa on ääniin suhtautunut eri tavoin kuin Arco mutta nyt tosiaan käytös oli selkeästi poikkeavaa- koira pelkäsi niin, että hampaat senkun kalisivat.. Varsinaisen ääniaraksi en Kepaa ole koskaan luokitellut mutta se huomaa äänet eri tavoin kuin Arco. Pesureissulta Oksi sai tuliaisiksi shampoota ja hoitoainetta, tarkoitus olisi sekin pesaista tässä vapaiden aikana.

Sandra ja vävypoika tulevat tänään muutamaksi päiväksi meille. Tämä tietää Zulialle ja Noorukselle parturointia. Meillähän nuo persialaiskissat pidetään lyhyessä turkissa. Parturoinnissa menee yleesä useampi tunti - kissat kun eivät ole kovinkaan yhteistyöhaluisia.

Mitäs muuta...Oksi kävi shoppailureissulla Mustissa&Mirrissä. Sai myyjien jakamattoman huomion ja pusutteli kaikki lähellä olevat. Näytti kuulemma ihanalta honkkakoivelta ja Väiski Vemmelsääreltä, en tiedä pitäsikö Sannan olla huolissaan kun onkin saanut jalostettua holskusta jäniksen :D :D. Oksi sai rapsutusten lisäksi uudet valjaat ja pannan. Edelliset valjaat napsahtivat poikki ihan tuosta vaan, aika erikoista sanoisin. Myyjä sai kaupattua Oksille hienon oranssin Hurtta lifegard pannan "Sopii niin hyvin tuohon sinun treeniliiviisi". No, olihan pannan värit samat kuin holskyhdistyksien treeniliivinkin. Valjaat olivat kyllä siniset Hurtan heijastinvaljaat mutta olkoot.

Mitään kovin erikoista ei ole ehditty tekemään, tarkoitus on puuhata koiruuksien kanssa jotakin näiden vapaiden aikana. Joten taidan lähteä keittelemään possun sydänmiä....

Kovasti kiitoksia kaikille joulutervehdyksen lähettäneille näin blogin välityksellä, tiedän että luette tätä silloin tällöin. Me emme ole ns. jouluihmisiä  mutta kaikille mukavaa viikonloppua koirien kanssa:)

1 kommentti:

  1. Voi pientä Väiskiä, pitää pitää mielessä tämä jänöpupuisuus ja lisätä seuraavaan polveen jotain muuta elukkaa. ;)

    Rapsutukset Arcolle! Hyyllä on ollut kuulemma nyt löydetty virtsakiviä ja syksymmällä virtsatietulehdus, mutta muuten pyyhkii ihan hyvin.

    VastaaPoista