perjantai 12. heinäkuuta 2013

Team Töppikset tupsahtivat taloksi

 
Kävin hakemassa corgikaksikon meille töiden jälkeen. Oli tosi kiva huomata että kumpainenkin lähti mukaani mielellään :). Kotiin tultuamme annoin Nellan sekä Röllin haistella pihaa porukassa ja vein niiden makuualustan puolestaan sisälle omien koirien haisteltavaksi. Omien koirien ilmeet olivat luokaa "ahh.. maailman omistajat ovat palanneet". Selkeästi ne olivat hoksanneet, että koiria on tulossa kun olin viritellyt koiraportit valmiiksi ennen Töppiksien hakua.
 
Otettiin varman päälle eli koirat olivat kaikki kiinni pihalla, ja otin kävelemään ja hengaamaan joko Töppikset tai jonkun omista koirista edellen hihnassa. Rölli oli selkeästi aika polleeta poikaa, olihan sillä tyttöjä matkassa.
 
Sisälle mentiin niin, että Töppikset olivat makuuhuoneessa ja omat muualla kämpässä kuitenkin niin että eteinen oli demilitarsoitu vyöhyke eli siinä ei hengannut kukaan. Rölli murraili Oksille jonkin verran kun Oksi olisi innokaasti käynyt haistelmassa, joten rauhoitettiin tilanne vyöhykkeellä.
 
Ruokailu meni hyvin. Jokaisella oli oma ruokarauha portein erotettuna, Rölli söi eteisessä ja Nella makkarissa. Niille voi omistajan mukaan tulla sanomista ruuasta, joten siksi sama systeemi kuin omillekin.

Käytiin nyt illanvilakalla Töppisten kanssa tuo metsälenkki. Into oli kova kummallakin.

Pyörittiin pihalla corgiporukalla ja sitten käytin Kepan lenkillä. Oksin kanssa kierreltiin tossa pellolla ja tehtiin jätä treeniä autojen kanssa. Töppikset olivat nostattaneet Oksin kierroksia jonkin verran niin keskittyminen ei kyllä ollut mitenkään huippua.  Kohta rauhoitutaan nukkumaan.

Vaikuttaa siltä, etä yökyläilystä oli kyllä apua. Töppikset ovat sisätiloissa kuin kotonaan ja omatkin koirat ovat selkeästi rauhallisempia. Tästä on kiva jatkaa :).

2 kommenttia: