tiistai 23. heinäkuuta 2013

Nellan nenäkriisi

 
Nellan nenäkriisi jatkuu, joten soitin tänään oman kylän eläinlääkärille jo ennen yhdeksää. Tuulikki lupasi ottaa meidät vastaan huomenna vaikka hänellä ei keskiviikkoisin ole omaa vastaanottoa. Iso kiitos hänelle tästä :). Huomiseen asti putsaillaan Betadinella ja laitan Basibakt jauhetta. Nella antaa hienosti hoitaa itseään. Ilmeisesti kuono ei ole kauhean kipeä vaan kutina on suurempi ongelma. Nenäkriisistä ollaan tekstitelty Nellan perheen kanssa ja sovittiin että Nella käy Tuulikin pakeilla :).

Alla olevassa kuvassa Nella oli ehtinyt hinkata kuonoaan nurmikkoon ja saanut pinnan auki. Jännää tuossa on se, että ensimmäiset näpyt ilmestyivät vasemmalle puolelle kuonoa ja nyt akuutti kohta on siirtynyt oikealle. Muuten Nella on oikein hyvävoinitinen ja tänään ollaankin kierretty pari pidempää metsälenkkiä ja ruoka maistuu hyvin. Tänään ilma oli sen verran lämmintä että luovuttiin tuosta pitkästä lenkistä.

                                                            Corgien luoksetulo

Iltalenkin jälkeen nautiskeltiin viilenevästä illasta. Rölli ja Nella olisivat varmaan hienoja telttailukavereita niin mielellään ne pihalla makailivat. Pitäsiköhän viikonlopuksi laittaa teltta pihalle ja nukkua Töppiksien kanssa teltassa...



                                                                     Nella nukkuu
 
Ja tasapuolisuuden nimissä otokset omista tältä illalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti