sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Nellailua


Nukuttiin koko porukka pitkät yöunet. Nella nukkui koko yön vieressäni, joko kainalossani tai jalkopäässä. Omat koiratkin rauhoittuvat selkeästi paremmin yöpuulle verrattuna viime viikonloppuun. Heräiltiin puoli kuudelta aamuruualle ja aamupissalle, jatkettiin kuitenkin vielä unia kahdeksaan asti. Nella ei hirveästi arvostanut laittamiani aamusapuskoita mutta söi kuitenkin melkein kaikki. Paljonhan sitä tuli palkattua pihalla molempina päivinä, joten ei tainnut olla nälkä.

 
Tänään oleiltiin pääsääntöisesti ulkona. Tyyliin Nella ja Arco vapaana, Oksi välillä vapaana ja Kepa kiinni. Oksille tuli paljon "jätä" treeniä koskien Nellan peräpäätä. Parivaljakko leikki välillä eiliseen malliin. Kepan kanssa päästiin tilanteeseen, että tytöt makailivat noin metrin etäisyydellä toisistaan ilman minkäänmoista kyräilyä. Tästä on hyvä jatkaa :).

 
Nukuttiin päikkäritkin, Nella mun kainalossa :). Kari sanoikin, että se on varsin kivannäköinen (siis Nella ;)) pötköttäessään pitkin pituuttaan jalat suorina mun vieressä. Täytyy myöntää, että verrattuna Kepaan, Nellan olemassaoloa sängyssä ei edes huomannut.

 
Käytiin Nellan kanssa kävelemässä metsälenkki ja himmattiin vielä porukoissa pihalla. Vein Nellan kotiinsa ja moikkasin Röllin. Parivaljakko tulee meille hoitoon ensi perjantaina :).
 
 
Corgi on mulle rotuna täysin tunetematon, joten on ollut tosi mielenkiintoista tutustua pariin rodun yksilöön. Itselleni on tullut sellainen tuntemus, että suuri koira suhteellisen pienessä koossa. Puhuu hyvin koiraa ja omaa jonkun verran terävyyttäkin. Ehkäpä hieman tosikompi kuin holsku. Sukupuolierot ovat mielestäni samanlaisia kuin holskuissakin. Nella sekä Rölli ovat tottelevaisia koiria joiden kanssa on helppo olla. Tykätään molemmat Karin kanssa kaksikosta kovasti :).

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti