lauantai 20. heinäkuuta 2013

Marjapoikia ja Team Töppikset toimeliaina

 
Me ollaan Töppiksien kanssa lenkkeilty kovasti kun säät ovat ollet nyt viileämmät. Eilen tehtiin aamulla sekä illalla tuo Kullasvaaran lenkki joka ottaa sen puolitoistatuntia. Eilen illalla puolessa välissä matkaa alkoi satamaan. Olin ihan läpimärkä alusvaatteita myöten kun päästiin kotiin. Töppikset vaikuttivat vähän hattuuntuneilta sadesäästä mutta hienosti ohitettiin tuolla hiekkatiellä naapurin koira, liekö sateella osuutta asiaan :D. Iltaruoka tuli taas kaikkille koirille tekemisestä, samoja juttuja tehtiin kuin aikaisemminkin. Töppikset ovat lenkkeileet meidän koiren pentuaikaisessa monitoimihihnoissa, noissa kolmemetrissä. Maalla maalaiskoiren hihnat :). Kaikki tässä postauksessa olevat kuvat ovat tältä päivältä.

Röllillä oli eilen iltalenkillä maha sekaisan ja se joutuikin sateesta huolimatta pyllypyykille. Yön nukkui kuitenkin ihan rauhallisesti. Rölli sai tänään aamuruuan yhteydessä Inupekt Forttea mutta uloste olikin jo ihan normaalia aamulenkillä.  Aamuruokana oli maudanmahaa tattaripuurolla. Aamulenkkinä kierrettiin tuo metsälenkki, jonka urakoinkin kolmee kertaan. Arco pääsi lenkille Karin kanssa.

                                                                   Nella :)
Rölli :)

                                                               Lenkin puoliväli

                                                           Juomatauko purolla
 
 Iltapäivällä käveltiin Töppiksien kanssa tuo pitkä lenkki, ja yllä olevat kuvat on sen varrelta.


                                                 Lenkin jälkeen piti vähän huilata pihalla.

 
Oksi on varsin ihastunut vadelmiin ja punaisiin viinimarjoihin. Vadelmia yrittää ottaa itsekin pensaasta mutta tekniikka on vähän niin ja näin. Marjapoika :)



Oksi on pudottanut koko pohjavillan, housukarvojakaan ei ole kuin muutama. Äippä Jadilta perityt etujalkojen hapsut ovat kyllä tallella.
 
                                            Pihalla on lennellyt tänä kesänä sudenkorento.

Arco

Alla kuvia kosketuskeppiharkoista, joita tehtiin tänään. Omille lähinnä ihan vaan jonkin tekemiseksi. Töppikset tekivät keppiharjoitusta myöskin. Mutta kuvia niistä ei valitettavasti ole.

 
 Yllä olevaa kuvaa katsoessa, tietää jo kuinka tuossa käy. Arco nappaa pallon suuhunsa. Yrittänyttä ei laiteta ja aina välillä kannattaa kokeilla onko kriteeri muutunut :D.


                                                                " Missä se nami viipyy...?"
 
                         Alla pyyhkeen päälle maahan menoja. Arcon ja Oksin tyylinäytteet.

 
 
Iltalenkkinä Töppiksien kanssa metsälenkki rauhallisesti haistellen. Arco ja Kepa kävivät saman ja Oksille heittelin palloa pihalla. Pallo lensi palkkana istumisesta, katsekontaktista ja maahan menosta. Samalla otettiin pallon tuomista ja luovuttamista mulle käteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti