torstai 25. heinäkuuta 2013

Nellan nenäkriisi osa 3 sekä hirviä ja kissoja

Koska Nellan nenäkriisi on nyt ollut meidän elämässämme ykkösjuttu niin aloitetellaan sillä. Alla kuvat eiliseltä eläinlääkärireissun jälkeen ja pari kuvaa tältä päivältä.
                     Ylempi kuva eiliseltä, jolloin Nellan nenä on ollut hurjimman näköinen.

Alemmat molemmat tältä päivältä. Tulehduskohta on ikäänkuin alkanut kuivua ja kasvattaa rupea päälle. Aamulla nenä vielä tihkutti pikkaisen kudosnestettä ruven päälle mutta nyt illalla ei tätäkään ole esiintynyt. Ruoka on maittanut Nellalle hyvin ja ab-tabletiti ovat menneet siellä joukossa parempiin suihin. Nella on ollut kaikenkaikkiaan helpoo potilas, voidettakin se antaa laittaa tosi kiltisti. Sitä olisi kiva vähän nuoleskella pois niin kaukaa kuin kieli vain yltää mutta olen pitänyt voiteen levittämisen jälkeen rapsutussession niin nuoleminen on unohtunut. Parantuneeksi tuota ei vielä voi sanoa mutta suunta näyttäisi olevan kyllä siihen suuntaan :). Kauluri oli nyt illalla pihaillessakin Nellalla, pahemmin se ei näytä koiraa haittaavan. Tosin corgihepuleissa se on kyllä tiellä! :D

 
Nella halusi illalla sänkyyn ja kauluri haittaa hyppäämistä. joten nostin koiran sinne. Koko yön Nella nukkuikin mun vieressä rauhallisesti. Aamulla herättiin viideltä ja aamusapuskojen jälkeen lähdin Töppiksien kanssa lenkille tarkoituksena tehdä tuo pidempi metsälenkki. Tarkoituksena tosiaan, koska käännyttyämme radanhuoltotielle siellä seisoi hirvi. Hirvi oli sitä mieltä että seison tässä kyllä vielä joten me käännyttiin takaisin ja lähdettiin kävelemään hiekkatietä pitkin. Kohta meitä seurasi keskenkasvuinen kissa. Olen oikea kulkukissamagneetti, joten ajattelin, että "tää ei voi olla totta". Käännyttin kotia kohti mutta kissa jäi tielle istumaan ja kotiin tultuani Kari kertoi kissan olevan lähitalon kissan. Hyvä! Vaikka eläinrakas olenkin niin, nenäkriisi on nyt pääasia eikä tässä jakasaisi ruveta miettimään että mitä löytökissalle tehtäisiin. 
 
Tänään töiden jälkeen nukuin Nella kainalossa päikkärit. Pujo kukkii ja olo sen mukainen, lisäksi taitaa kehitellä taas poskiontelotulehdusta. Päikkäreitten jälkeen Nella pappa, jos näin nyt voi sanoa, tuli moikkaamaan Nellaa ja Rölliä.
 
Jotta ei menisi liian Nella painoitteiseksi niin omilla kaikki ok. Arco pääsi tänään Karin kanssa Kymijoelle uimaan ja moikkaamaan vanhaa rotikkakaveria. Rölli on nähnyt pari kertaa aamulenkkien yhteydessä rusakon ja perään olisi kiva päästä.  Ilmat ovat lämmenneet, joten lenkit on nyt tehty tuossa metsän siimeksessä.
 
Että näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti