perjantai 23. syyskuuta 2011

Noloja tilanteita

Tämä päivä on opettanut minulle pari asiaa, älä rupea puhumaan kanojen koulutamisesta pankkitiskillä äläkä puutu vanhempiesi aikomukseen ostaa koiranpentu.

Maksoin tänään enakkomaksun Trainers Choicen järjestämälle koulutustekniikka kurssille eli kanakurssille. Pankkivirkailija tietoja näpytellessään kysyi, että "mikä tämä tälläinen kanakurssi on?" johon minä innoissani vastamaan että "kanojahan siellä koulutetaan, sellainen koulutustekniikan kurssi jota voi hyödyntää eläinten kouluttamisessa...jne.jne". Totesin vielä kanojen olevan "saaliseläimiä joten niiden oppimiskysky on ihan huippu ja virheet on helppo korjata ja värejäkin ne näkevät enemmän kuin me" Virkailija oli että "ai jaa" ja viereinenkin pankkihenkilö alkoi katsella minua vähän hymyillen. En edes halua tietää miltä jonossa takanani olevat näyttivät, saatikka ajattelivat.

Kotiin tultuani sain puhelun äidiltäni, joka tai kait paremminkin he (siisi äitini ja isäni) olivat ihastuneet yhteen Sannan Jadin pennuista:). Ja omassa mielessään päättäneet että juuri se tietty pentu olisi heidän nyt saatava. Sanoin kyllä, että kaikki pennut taitavat jo olleet varatut mutta äitini oli hyvin päättäväinen. Väittäisin, että jopa sitkeä. Nyt taidan tietää mistä tuo väitetty itsepäisyyteni periytyy, terveisiä vaan sinne:) Sanoin sitten, että voinhan minä Sannalle soittaa ja kysyä. Ja soitin kyllä, mahtoi Sanna ihmetellä sekavaa sepustustani. Ihailtavasti kuitenkin otti ja selvennykseksi vielä, että ei, meillä ei juhlisteta viikonlopun alkua millään aineella. Olen lähes absolutisti. Tästä eteenpäin en puutu kenenkään pentuhaluamisiin varsinkaan jos haluajalla on ikää yli 60 v. Ja vielä selvennykseksi, että minulle itselleni on ihan sama mikä pentu minulle tulee: se on kuitenkin maailman paras-onhan se minun :).

No, koirien kanssa ollaan lähinnä lenkkeilty. Mitään naksutinjuttuja ei ole keritty parina päivänä tekemään. Eilen aamulla nähtiin kolmenkymmenen joutsen etelään lähtö. Hienolta näytti, lensivät ihan matalalla , juuri ja juuri puiden latvojen yläpuolella. Ihailtiin niitä siinä koirien kanssa:). Niitä on näkynyt noilla lähi pelloilla jonkun verran.

Arco on alkanut leikkimään Olgan kanssa. Olga on meidän maatiaskissa. Leikki on vähän arveluttavaa mutta käsittää sellaista tassulla läppäämistä puolin ja toisin. Olga on sängyn alla (päiväpeite lattiiaan asti) ja vuorotellen sitten läpsivät tassullaan toisiaan. Lisäksi Olga on alkanut kiehnäämään Arcon jaloissa ja ympärillä muutenkin.

Huomenna on onneksi lyhyt työpäivä joten keretään jotain puuhaillakin koirien kanssa:)

Kari meinasi ajaa tänään hirvikolarin punttisalilta tullessaan. Onneksi oli liikkeellä työautolla, jossa tuota kokoa ja korkeutta on enemmän kuin henkilöautossa. Hirvi oli hipaissut auton etukulmaan mutta mitään kummempaa ei käynyt hirvelle eikä autolle.

1 kommentti:

  1. Hih. :D Ei minulla ole mitään sitä vastaan että kysellään, niin pitääkin, mutta aina tuntuu kurjalta kun joutuu sanomaan että eioo. Kahdeksan pentua loppuu yllättävän äkkiä kesken!

    VastaaPoista