torstai 29. syyskuuta 2011

Hyökkäys pimeästä

Maanantaina kun tulin töistä käytiin puolentoista tunnin lenkillä koirien kanssa. Ihailtiin hanhiparvea, josta myöhemmin kuulin, että ne ovat tundrahanhia Siperiasta muuttopuuhissa.

Otettiin koirien kanssa "jätä" treeniä edelleen samoin kriteerein kin aiemminkin. Molempien koirien kanssa 2x10 sarjat.

Tiistaina allekirjoittanut oli veltolla tuulella ja lenkit jäivät ihan lähimaastossa tapahtuviksi. En ole vieläkään hankkinut pattereita vanhaan otsalamppuun tai uutta lappua (joka on siis suunnitella). Käytin kymmenen maissa koirat erikseen iltapissalla läheisellä hiekkatiellä. Satoi ja oli tosi pimeää. Kepa hömpötteli pitkin ojan piennarta ja yks kas jokin hyökkäsi kohti koiraa. Koira hyppäsi taaksepäin ja alkoi murisemaan. En todellakaan nähnyt mikä elikko se oli, luultavasti supi tai kissa, tuskin kettu. Kepa ei olut mitenkään erikoisesti reagoinut kun kävelimme paikan ohi tien toista laitaa, joten otus ilmeisesti liikuskelee tuossa pellon laidassa useasti. Mutta nyt kun koira osui ihan kohdalle päällehän tuo olio meinasi tulla. Sen verran pimeää oli, että en tosiaan nähnyt mikä elikko se oli mutta ilmeisesti se jäi päivystämään pellolle koska Kepa murahteli koko matkan kotiin ja katseli pellon suuntaan. Ajattelin, että saas nähdä kun päästtään kotiin, että tuliko koiraan jonkinsortin osumia. Mutta onneksi osuma oli vain henkisellä puolella, koirasta ei löytynyt mitään jälkiä.

Käytiin Arcon kanssa sitten vähän eri suunnalla mutta kyllä tuokin pellolle pälyili. Kyllähän täällä on tosi pimeää kun katuvaloja ei ole eikä kaupunginkaan valot heijastu tänne kummemmin. Otsalappu olisi tosi kova juttu, lauantaina menen sellaisen hankkimaan.

Eilen lähdin heti töitten jälkeen taas koirien kanssa kävelemään tuon tutuksi tuleen pidemmän lenkin. Olisi kyllä väsyttänyt vietävästi mutta hyvä mieli tuli kun lähdettiin. Koirat olivat olleet lähes koko päivän pihalla kun Karilla oli vapaapäivä, olivat vähän sen oloisia, että mihin tästä nyt pitää lähteä kesken makoisten päiväunien.

Tänään touhuttiin pihahommia ja tsekkailtiin lenkin yhteydessä lähimetsää tuolta vähän kauempaa. Nyt on vielä tiedossa kasvisoseen teko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti