maanantai 15. lokakuuta 2012

Sieni kyläilemässä + muuta höpinää

Kävin sunnuntaina katsomassa toko-kisoja, jossa Sienen Laura kisasi Luksi-mudin kanssa. Mielenkiintoista seurata eri rotuisia koiraa tekemässä samaa kisasuoritusta. Laura pärjäsi vallan hienosti, hyvä Laura ja Luksi!

Kisojen pääteeksi siirryttiin tänne meille. Oli tarkoituksena antaa noitten junnujen eli Oksin ja Sienen leikkiä keskenään. Hyvin menivät leikit yksiin, Sienestä  oli kiva olla jahdattavana ja Oksi tykkäsi jahdata :D. Välillä painittiin ja maattiin pitkin pituuttaan maassa ja hammasteltiin. Olin vähän "pelännyt", että Oksia kiinnostaisi vain astua Sientä mutta hyvin Sieni nämä tilanteet hoiti ja Oksikin oli suht korrektisti. Olipa pikkupoika jopa niin korrekti, että istui oikein odottamaan kun Sieni kyykkäsi isomman hädän :D. Herrasmiäs-ainesta selvästikin. Tosi mukava oli koirien touhuja katsella :).

Mukava oli höpötellä Lauran kanssa- koirista tietenkin:). Parisen tuntia siinä vierähti ja kun Laura koirineen lähti kotia kohti niin Oksi oli edelleen sitä mieltä, että Sieni on unohdettu ulos. Sientä etsittiin sekä ulkoa ja tarkistettiin vielä sisältä käsin ikkunan kautta, että ei vaan ole kuitenkaan pihalla. Toivottavasti tavataan uudelleen samoissa merkeissä :).

Olin toivonut, että tuollainen rallattaminen olis jotenkin Oksin väsyttänyt, hetken malttoi omalla pedillään makoilla mutta sitten oli jo sitä mieltä, että jos ei kerta ole Sientä juoksemssa pakoon niin mitäs jos Olga- kissa sitten...

Tänään käytiin Oksin kanssa Valtterin luona reenamassa. Otetiin puutarhaletkun pätkällä  tarttumista ja pitämistä. 6x5 sarjat, kritteeriä nostettiin nopeaan tahtiin ja kolmen sarjan välissä pidempi tauko. Tehtiin myös värierottelua ja saatiin lisättyä kolmas väri joukkoon.  Aluksi kahdella värillä 3x10 sarjat ja välillä koira häkkiin. Kolmannen värin kanssa 2x6 sarja ja koira rupesi selvästi väsymään. Lopetettiin tähän. Lopuksi muutama kohteen kosketus ja pätkä seuraamista. Viimeiseksi leikittiin narulelun kanssa. Seuraava reeni lauantaina ja kotiläksynä tuo letkun pito.

Arco ja Kepa ovat tänään lenkkeileet ja Arco on kunnostautunut pihavahtina. Ostin lauantaina pari lintulautaa ja aloitin lintujen talviruokkimisen. Linnut saavat kyllä kyytiä jos Arco on pihalla, oravia odotellessa....

1 kommentti:

  1. Voi ei :) No ei sitä tiedä jos Sieni lymyää jossain nurkassa odottamassa! :D

    VastaaPoista