tiistai 9. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Arco kävi tänään hierojalla. Luultavasti jatkuva kipulääkitys, BOT-loimi ja säännöllinen hieronta ovat pitäneet pojan vetreänä. Hieroja sanoi Arcon olevan huomattavasti joustavampi kuin silloin kun hieronta ylipäätään aloitettiin. Pientä jumia toisen lavan kohdalla mutta muuten ok. Lannerangan aluekin on "pehmennyt". Seuraava hieronta on noin kuukauden kulutua ja sitten hierotaan taas koko poppoo.

Oksi on telonut jossakin, todennäköisesti pihalla, toisen jalkansa anturan. Sen, joka sijaitsee jalassa ylempänä. Huomasin se eilen nuoleskelevan jalkaansa ja kun tänään homma jatkui niin katsastin, että mikä on. Anturassa on jonkin sortin palkeenkieli, hoitona putsaillaan ja laitetaan "joka vaivaan sopivaa" Bacimysin-jauhetta. Paranee erittäin todennäköisesti kotihoidolla eikä näytä koiraa hirveästi häiritsevän.

Mitäs muuta? Pihalla oltaessa olen palkkaillut ruualla koiria kun tulevat luo eli "täällä". Tarkoitus on saada ne aidan vierestä himmaamaasta pois. Olen ostanut kartiot jotta voin opettaa koirille kiertoja. Kunigasideana olisi opettaa noille jonkin sortin eri tempuista koostuva rata.

Muuten on mennyt ihan perusjutuissa ja pihahommissa. Piha on todella märkä ja Oksista on vaan niin ihanaa juosta täysillä vesiojassa ja jarruttaa mudassa- liukuu tosi kivasti. Miten niin meillä haisee sisällä muta? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti