maanantai 1. lokakuuta 2012

Puuhastelua ja Oksi rokotuksilla

Oli kolme päivää vapaata ja puuhasteltiin kaikenmoista. Lenkkeilyä ja Oksin kanssa esineen luovuttamista, istu-odota-tänne, maahan-tänne ja sitten otetiin tossa pellolla tien vieressä ihan rauhallista vierellä kävelyä hihnassa. Samoin otettiin sellaisia rauhallisessa mielentilassa lenkillle lähtöjä yms. Oksia on leikittetty joka päivä useampaa otetteeseen.

Tänään käytiin rokotuksilla Oksin kanssa. Kaikki meni hyvin siihen saakka vastaanotolla kunnes toinen koira haukahti :D. En jaksanut itse olla hirveän skarppina ja multa kysyttiinkin, että onko koira vihainen :D. No, juu ei todellakaan vaikka ääni on aikasen vaikuttava. Eläinlääkäri ( se, joka ei suostu Arcoa käsittelmään ilman kuonokoppaa ;)) oli kanssa vähän, että" joo, millanen koira tää oikein on". Johon minä, että "no tosi kiva, vähän jänskättää muita koiria mutta ihmisille tosi kiva". Ja totesihan sitten itsekin kun oli Oksin kopeloinut, että "kiva poikahan se". Oksi seistä pönötti pöydällä kiltisti kun siltä tutkittiin korvat, hampaat ym. vermeet. Oli puhetta tuosta Oksin kuonon kutinasta ja punoituksesta elli oli sitä mieltä, että voisi olla allergista-itse en oikein suorilta käsiltä tähän usko mutta asia on seurannassa. Painoa pojalla oli 26,6 kg ja oli kuulemma erittäin hyvässä kunnossa, kun kyselin, että onko liian laiha. Erään villakoiran omistajalta saatiin kommentti, että "teilläkin taitaa vauhtia riittää" :D.

Ostin Oksin tassuhin ellin suosittelmaa suojavoidetta, tuskin tuosta haittaa on jos ei hyötyääkään :).

Mitäs muuta? Arco jakselee ihan hyvin. Parina viime päivänä on tupannut vahtimaan antamaani ajanvieteluuta. No, on joutunut sitten antamaan luun pois. Kepa on ollut oma itsensä :). Zulia ei ole hirveän innostunut tuosta kipulääkeestä ja välttelee minua. Lääke annetaan nykyisin niin, että kissa on Karin sylissä.

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa aktivointitreenit Oksin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti