lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sakutytön puuhaviikonloppu

 
Aino tuli meille perjantaina viikonlopuksi hoitoon. Kävin hakemassa tytön iltapäivällä ja varsin omatoimisesti Aino takakonttiin kiipesi, ja sain muutenkin varsin riemullisen vastaanoton tytsyltä.

Ilta vierähti Ainon ja Oksin riehumisleikkejä katsellessa ja totuttuun tyyliin vauhti ja vaaralliset tilanteet olivat ohjelmistossa. Sisätilat oli jaettu koiraporteilla niin, että Arco sai oleilla toisella puolella ja vauhtikaksikko toisella. Energinen ja ehtiväinen Aino sai Arcolta lähinnä irvistelyjä osakseen portin takaa ja niinpä Aino päättikin, että ole sitte vaan omissa oloissasi. Aino ei juurikaan tykännyt portti/aita systeemeistä ja "murtautuikin" parisen kertaa makkari oven edessä olevasta verkkoviritelmästä läpi. Ainon motto muutenkin tuntuu olevan että esteet on tehty voitettaviksi :D.

 Iltaisella tehtiin Ainon kanssa pieni kävelyretki, josta alakuvat on otettu.

Aino seuraa...myös kieli poskella :D.






Sen verran uudet kuviot Ainoa hämäsivät että tyttö ei oikein rauhoittunut nukkumaan. Ehkä iltariehumisella oli osansa asiaan ja jossain vaiheessa päätinkin, että Oksi nukkukoon Arcon puolella huushollia, että jaksaisi toimia lastenlikkana vielä seuraavana päivänäkin.

Aamulla käytiin seuraavanlainen keskustelu:" Kari: No, rauhoittuihan se Ainokin jossain vaiheessa nukkumaan. Johon allekirjoittanut: Joo, kolmelta" :D". Herättiin siis viideltä ja riehutiimi pääsi hetimiten ulos purkamaan energiaansa. Suurin syy yövalomiseen Ainon kohdalla oli kissojen liikkuminen- sitä piti joka kerta erikseen käydä ihmettelemässä :).

Kahdeksalta hurautetiin Ainon kanssa töihin, kävin tekemässä yhden työn ja Aino veteli sillä välin hirsiä metallihäkissä työpaikan alakerrassa. Vähän mietin, että mitenkä Aino häkkiin suhtautuisi kun en ollut asiaa omistajilta kysynyt- siis koiran ns. häkissä olemisen historiaa. Laitoin häkin päälle peitteen ja Aino hakeutuikin häkkiin istumaan ihan omatoimisesti. Pari kertaa kävin palkkaamassa rauhallisesta makoilusta ja työkaverille sanoi, että ei huomioisi koiraa mitenkään. Työkaveri käväisi kerran alakerrassa ja sanoi että Aino vetelee hirsiä ihan tyytyväisenä. Joten hienosti meni parituntinen Ainolla häkissä vaikka se ei koiraportti rajoituksista tykännytkään :).

Kotona lapsenlikka oli vetänyt henkeä joten sai ryhtyä sitten taas toimiin, kuva alla.
 
 Tänään on Aino olemisessa , ja omienkin koirien, ollut erilainen ote kuin eilen. Aino on ollut selkeästi rauhallisempi. Arco ei enää irvistele ja Oksi on kertonut Ainolle, että ei ollenkaan ole soveliasta tulla kiipeilemään nukkuvan koiran päälle. Ja Aino, fiksuna tyttönä, otti ohjeistuksesta onkeensa. Oksi varmaan meinasi, että jos plikka on tullut jäädäkseen kannattaa joistakin pelisäännöistä kuitenkin sopia kohtuu ajoissa. Tänään Aino on myös saanut tutustua kissoihin ja nyt ne ovat ihan nenätuttuja. Aino oli oikein hieno tyttö tässä asiassa :).

 
Äsken käytiin Ainon kanssa kävelemässä vähän pidempi lenkki kuin eilen. Tyttö on kova kantelemaan keppejä ja muitakin tavaroita. Se on levitellyt kaikki koirien pihalelut pitkin pihaa ja sisällä kantelee suussaan yhtä pientä nallea. 
 
Illan ohjelmistoon kuuluu vielä riehuleikkejä pihalla ja iltaruoka. Aino on reippaasti syönyt kaiken annetun ja kaikki tähdelliset asiat ovat tulleet pihalle, noin niin kuin pissat ja kakat. Maha on Ainolla ollut löysällä ja se onkin saanut tänään iltapäivällä Inupekt fortea ja saa sitä hieman lisää vielä iltaruuan yhteydessä.
 
Ainon kanssa on tehty eilen sekä tänään kirsukosketusta käteen ja kosketuskeppiin sekä namin jättämistä käskystä eli luopumista. Mulla on sellainen kutina, että ensi yönä meillä nukutaan kissoista huolimatta :D.
 
.....ja jalkapallopelit jatkuvat....

Ainon kotijoukoille mukavaa huomista päivää ja turvallista kotimatkaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti