tiistai 29. lokakuuta 2013

Kotiapulainen ruokapalkalla

Oksi on osallistuva koira joten kotihommia ei voi tehdä ilman sen apua. Kätevää, että koira osaa tyhjentää pesukoneen. Alla kuvasarjaa tyhjentämisestä. Sääli, että koiran fysiikka ei salli sen laittaa pyykkejä narulle kuivumaan, ainakaan siististi.

 
 
 
Palkaksi koneen tyhjentämisestä Oksi saa pesupallon. Saa touhuta sen kanssa vähän aikaa ja sitten pallo vaihdetaan namiin. Touhu on niin koirasta niin mukavaa, että jo pesukoneen luukun aukaisemisesta kuuluva ääni saa pojan oitis paikalle. Samaten astianpesukonnen täyttö on erityisen mukavaa puuhaa, Oksi on astioiden esipesijänä lyömätön. Haluaa kyllä seistä tönöttää vierässä koneen tyhentämisenkin aikana. Selkeää avustajakoira ainesta :).

Imuroinnissa ym. siivomisessa auttaisi myöskin mutta tässä kohdin sitten harjoitellaan yleensä jättämistä, istumista, odottamista ja maahanmenoa sekä peruuttamista. Ruokaa laittaessani Oksi seisoo minun ja keittiötason välissä poikittain ja pitää hampailla kiinni astianpesukoneen säätönupikasta. On se vaan hassu koira :).



                                                    "No, mihin se kissa nyt meni?"

Oksi leikkaushaava on ihan ummessa ja ihon pintakin alkaa haavan vierestä paranemaan. Kuonon hinkaaminen on vähentynyt, johtunee antibioottikuurista...

Arco ja uudelleen järjestetyt tuolinpäälliset
 
Marraskuun alusta alkavat pyörimään itselläni kaksi peräkkäistä arkivapaata. Toinen päivistä on tarkoitus käyttää pelkästään koirien kanssa puuhailuun. Katsotaan mitä keksitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti