tiistai 13. marraskuuta 2012

Voiko omistajan läsnäolo väsyttää koiran?

Vastaus kysymykseen, meidän Oksin kohdalla on, kyllä. Valvoin eilen normaalia myöhempään ja oltiinhan noiden koiuruuksien kanssa touhuttukin jotakin mutta Oksi oli ihan sippi. Yritti kyllä kovasti pysytellä hereillä mutta huvittaan näköistä touhua oli :D.

Otettiin pienet sarjat 1x6x2 puutarhaletkun nostoa Arcon ja Kepan kanssa. Oksin kanssa otin samaa juttua 2x6x2 sarjat. Kävin eilen ostamassa noutokapulan joten tähän siirrtyään seuraavaksi. Oksin kanssa harjoiteltiin pihalla taluttimessa kävelyä ja tästä palkkana oli puolet iltaruuasta (nappuloita). Hyvin jaksoi keskittyä pihalla ja kulki remmi löysällä kivasti.

Tänään Arcolla oli hieronta. Vasenpuoli oli jumissa, myös lavan kohdalta. Eli todennäköisesti on saanut Oksin kylkeensä. Olisi hyvä hieroa uudelleen parin viikon päästä mutta täytyy tsekata noi työvuorot.

Kävin tänään moikkaamaassa mancesterinterrieri Justusta. Justus on menestynyt näyttelykoira joten paljon tuli omistajan kanssa rupateltua näyttelyistä ja koirista ylipäätään. Justus oli kyllä hauska tapaus ja syöttämällä sille kuivattua broilerinsydäntä sain siitä niin hyvän kamun, että olis lähtenyt mun mukaan tänne meille.

Illalla Arcon ja Kepan kanssa normilenkit. Ja Oksin kanssa harjoiteltiin tuota remmikäytöstä taas tuolla pihalla, ja puolet iltaruuasta palkkana.

 Kepalla on maha sekaisin, oli muuten viime viikollakin. Joten sillä alkoi tänään Inupekt Forte lisä ruuan joukkoon. Täytyy sanoa että en kestä jos sekin  on nyt sairastunut johonkin normi mahatautia pahempaan juttuun. Nythän sekin alkaa olemaan sen ikäinen, että jotakin sairautta voi alkaa ilmenemään...

Vanhempieni Oko-pentu on saanut oman blogin, www.bordercollieoko.blogspot.com, jossa sen arjesta kerrotaan.

Meikäläisellä on kameran hankinta harkinnassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti