maanantai 12. marraskuuta 2012

Lomaa :)

Mulla on tuleva viikko lomaa :). Tuntuikin, että on sellaista loman tarvetta ilmassa. Viikonlopun olin pääsääntöisesti Varkaudessa, kävin vain yöt kotona eli mulla on kyllä muutakin elämää kuin koirat ;).

Arcolla on hieronta tiistaina ja silmäpeilaus keskiviikkona. Kepa ja Oksi menevät hierontaan keskiviikkona. Muuten olen yrittänyt pitää viikon ohjelmoimattomana koska noi työt ovat aina ns. kellonperässä.

Tuttavani Mariitan lyhytkarvauros Pate tulee kymmenvuotiaaksi. Koira on ollut terve eikä vaivoista ole ainakaan vielä tietoakaan. Patehan on Nambygo kennelin maahantuoma koira, viralliselta nimeltään Waigan. Näyttää olevan virallisissa parereissa väriltään brindle vaikka todellisuudessa koira on ihan vaalea, nyt iän myötä musta maski on vähän harmaantunut mutta kovasti Pate muistuttaa malikkaa. Virtaakin Patessa vielä riittää ja kait se suht tasaisin väliajoin "jonkin jutun" kotona järjestää :D.

Porukoitten bortsupentu sai nimekseen Oko. Sille on tuossa oma blogi, jossa sen elämää pääsee seurailemaan. Porukat olivat myös ostaneet uuden kameran, joten kuviakin penskasta blogiin tulee. Oko-nimi valikoitui kuulemma siksi että on helppo sanoa mutta sillä on myös merkitys, joka paljastui myöhemmin. Meidän vävypojan toinen kotikieli on joruba, ja sitä puhuuu Nigeriassa noin 70 miljoonaa ihmistä :D. Oko tarkoittaa jorubaksi aviomiestä.

Mitäs noista omista sitten...Tarkoitus on jotain järkevää hommailla tällä viikolla, lisää sitten kun ollaan jotain järkevää tehty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti