lauantai 17. syyskuuta 2011

Yleishöpinöitä

Loppuviikosta lähinnä lenkkeiltiin ja hengailtiin pihalla. Lenkit tehtiin kolmisin tai vuorotellen kummankin koiran kanssa. Vällillä Arco pääsi Karin kanssa lenkille, ja me tytöt mentiin sitten kahdestaan.

Viikkoon mahtui yksi 10 tunnin työpäivä, joka veikin mehut allekirjoittaneesta täysin. Olen yrittänyt kuitenkin lenkittää koiria pidempää lenkkiä vaikka päivä olisi ollut pitkäkin. Perjantai meni sitten niin kuin meni. Koirille oli poikkeukselliseti pitkä päivä keskenäään ja töiden jälkeen olin niin väsyksissä, että syötin koirat, otin torkut ja käytiin iltapissatuslenkillä ja kävin nukkumaan heti yhdeksän jälkeen. Huono omatunto vaivaa aina moisten väsypäiväien jälkeen koirien takia mutta onneksi ne voivat oleilla tuossa pihalla.

Yleensähän meillä koirien ns. yksinäänolo ei juuri kuutta tuntia pidempään kestä mutta perjantai oli tosiaan poikkeus.

Kepa on niin innostunut noista naksutusjutuista , että on useampana iltana yrittänyt saada minut harjoittelmaan. Se käy tassulla painamassa milloin mitäkin ja tapittaa minua silmiin sekä vinkuu. Tässä sen taas huomaa, että noiden kanssa pitäsi puuhailla niin paljon kun vain jaksaa.

Huomenna ajelen Sannan luokse katsomaan pentuja. Ne ovat kuulemma aika hirviöitä mutta en taida uskoa;), kuvissa ja videolla ne näyttävät niin söpöiltä ja kilteiltä.

Nähtiin tänään joutsenia ja kurkia, ja erittäin hieno sateenkaari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti