maanantai 5. syyskuuta 2011

Kaverikoiria ja anturahaavoja

Viikko on hurahtanut nopeasti. Toissa viikonloppuna ahkeroin navetta/ulkorakennusta siistimpään kuntoon kun se oli vielä ihan muuton jäljiltä. Koirat pyörivät touhuissa mukana.

Lauantai- iltana alkoi Kepan jäjiltä ilmestyä veritippoja matoille ja nojatuoliin. Tutkin sen jalat mutta en nähnyt niissä mitäään tavallisuudesta poikkeavaa. Ajattelin, että se oli astunut ruusunpiikkiin. Ruusuja kun pihapiirissä riittää. Sunnuntaina sama toistui mutta en vieläkään löytänyt paikka josta verta tuli. Maanantaina koira nuoli oikeaa etujalkaansa normaalia enenmmän ja otinkin koiran syyniin. "Yläanturassa" oli palkeenkieli mutta se näytti kuitenkin suht hyvältä, putsailin sitä ja laitoin siihen Bacimysin-jauhetta. Tiistaina käytiin tekemässä koirien kanssa pidempi lenkki tuolla metsässä metsäautotiellä ja kun päästiin kotiin Kepan jalka alkoi vuotaa. Soitin eläinlääkäriin ja käytiin jalkaa näyttämässä, mutta sen verran hyvältä se kuitenkin näytti, että selvittiin ilman antibiootteja. Siihen suihkuteltavaa ainetta saatiin mukaan ja nyt antura näyttääkin jo ihan hyvältä. Etunahan tuossa oli, että antura ei joudu kosketuksiin maan kanssa.

Perjantaina Arcon kaverikoira Leo kävi kylässä pitkästä aikaa. Hyvin pojat tulivat edelleen juttun. Eivät ne keskenään leikkineet mutta sellaista yhdessä hengailua oli ilmassa. Välillä makailtiin vierekkän ja käytiin yhdessä haukkumassa ohikulkevat epämääräiset mopot. Kepa joutui tyytymään kissaseuraan sisätiloissa. Katsoin, että tilanne voi olla rähähdysherkkä jos naisväkeä häärää liikaa poikien jutuissa. Yhdessä lenkkeily meni kuitenkin ihan mallikkaasti, meidän koirat intoilivat hajujen perään mutta Leo kulki hienosti hihnassa.

Tänä iltana on ohjelmistossa kasvissoseen teko ja Kepan kanssa pidempi lenkki tyttöseurassa. Arco pääsi Karin mukaan lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti