sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Uintiharjoituksia ym.

Ajeltiin torstaina Oksin kanssa Posiolle vanhempieni luo syyslomaa viettämään. Matka kesti 8,5 tuntia ja Oksi jaksoi koko matkan olla hereillä. Lapinlahdella pysähdyttiin oikein urakalla ihailemaan rekka-autoja, kun Oksia ne autot vaan jaksaa kiinnostaa. Mutta niin lähietäisyydeltä niiden katselussa ei ollutkaan minkäänmoisia intohimoja. Poroja nähtiin myös mutta yllätys, yllätys niille poika ei haukkunut ollenkaan. Iltalenkillä iso sarvipäinen poro juoksi sitten ihan Oksin nenän edestä ja innostus porojen hajuihin oli taas taattu, plääh.

 
 
Kolmena päivänä olen uittanut Oksia. Se ei mielellään potki takajaloilla. Sain ohjeeksi viedä koira kauas rannasta ja pidellä sitä liivistä kiinni, niin että koira joutuu väkisin käyttämään takajalkojaan päästäkseen rantaan. Vesi on vielä yllättävän lämmintä ja tänään ensimmäisen kerran Oksi jalkojen ylettyessä maahan jäi ihmettelemään että uidaanko lisää. Uintiharkkoja jatketaan...

Muuten ollaan tehty lähellä pysymistä, niin että käännyn aina koiran kulkusuunnasta poispäin ja kun koira kääntyy kehu ja palkka reiden vierestä kun koira paikan saavuttaa. Ollaan tehty esineen nostoa ja pallon luovuttamista suoraan käteen heittämisen jälkeen. Tämä onkin Oksin bravuuri, jos mitään muuta en ole sille onnistunut opettamaan, niin tämän ainakin :D.


Perjantaina käytiin pyörimässä keskustan S-marketin pihassa sillä aikaa kun äitini kävi kaupassa. Autoihin eikä ihmisiin reagoinut millään tavalla ja jos kiinnostikin niin jätti huomioimatta jätä-käskyllä Meni hienosti siihen asti kun ohi kulki koira...Asiaa ei ole auttanut, että porukoitten vanhempi bc on sitä mieltä että Oksille kannattaa haukkua. Viime kerrasta jäi Okolle huonot muistot. Iltaisin bc.t ja Oksi ovat eri puolella koiraporttia ja tämä sujuu hyvin mutta ulkona helposti menee haukkumiseksi.





Lauantaina käytiin puolukassa Oksin ja iskän kanssa Uopajanniemessä. Oksille maistuvat variksenmarjat, mustikat ja puolukat jos ne sille kädestä syötettiin, itse se ei niitä viitsinyt varvuista riipiä, laiskimus :D.
                                                   Oko



                               Uru, joka on jo melkein kasvanut korviensa kokoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti