lauantai 2. elokuuta 2014

Arco ja Aino ohittelee


Arco on päässyt reenikaveriksi Aino Ihanaiselle eli puolivuotiaalle sakemannitytölle. Ainon kanssa on reenattu ohituksia tiiviiseen tahtiin tällä viikolla. Aloitettiin tosta meidän pellolta ja edistyttiin siinä siihen pisteeseen, että Aino istui paikallaan N:n vieressä ja me Arcon kanssa käveltiin ympyrää  heidän ympärillään. Tänään siirryttiin läheiselle hiekkatielle, jossa aloiteltiin siitä että Aino ja N olivat paikallaan ja me käveltiin Arcon kanssa ohi. Muutama tällainen setti ja sitten vaihdettiin niin, että me oltiin paikalla ja N ja Aino ohittivat meidät (pari settiä tätä) ja sitten ohitettiin jo kävellen toinen toisiamme. Hiekkatie on kapeudeltaan mallia pyörätie, joten kivasti sujui tänään. Huomenna jatketaan :).

Meidän pihan läheisyys ja allekirjoittanut itse taitavat olla pienelle Ainolle suurimmat häiriöt. Minut se selkeästi yhdistää Oksiin samoin pihan. Kunhan Aino saa nyt harjoitusta lisää pitäisi ihan kysyäkin, että otetaanko Oksi reenikaveriksi. Jos Aino ns. selviää ohituksesta Oksin kanssa, se selviää mistä tahansa mahdollisesta häiriöstä ohitusten suhteen :D. Oksi on vaan Ainon mielestä niin ihana!



Arco on suoriutunut hienosti apukoiran virasta. Helle on vienyt vähän virtaa papparaisesta mutta selkeästi se on tykännyt kun on jotakin ns. virallista tehtävää. Vaikka Arco ei mikään hirmuinen viettipommi olekaan ja sen tekeminen on sellaista verkkaista toimintaa niin mukavaa on ollut puuhailla papparaisen kanssa. Verkkaisuus ja matala energisyys on näissä ohitusjutuissa ollut vaan hyväksi Ainoa ajatellen. Tavoite Ainon reenissä on, että se ohittaisi vieraat koirat nätisti ja pyrkimättä niiden luo. Tämän tavoitteen takia Aino ja Arco eivät ole juurikaan olleet tekemisissä keskenään. Arco pyritään pitämään niin vieraana kuin vain voidaan ottaen huomioon, että Aino on ollut meillä hoidossa ja käy usein leikkimässä Oksin kanssa.

Oksin kanssa jatketaan hihnakäytös-jutuissa. Aika vaan tuntuu jotenkin olevan kortilla ja helle syö naista. Ensi viikolla meitä ilahduttaa taas hoitolaiset :).

                                              Oksi syömässä heinää.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti