tiistai 5. elokuuta 2014

Ohituksia, Ainoilua ja Team Töppikset

Sunnuntai-iltana jatkettiin Ainon ohitusharjoituksia. Arco oli apukoirana ja aloitetiin tuosta meidän ohi menevältä tieltä. Aino muutaman ohituksen verran N; vierellä ja sitten ohiteltiin toisiamme. Sitten siirryttiin lähellä olevalle hiekkatielle ja siinä muutamia ohituksia. Sujui hyvin, reenin alussa Aino hieman kommentoi mutta lopetti muutaman haukahduksen jälkeen. Reeni oli ajallisesti lyhyt koska Ainolla ja Oksilla oli leikkitreffit. Ja kuka sitä täysinäisellä mahalla jahtaa raidallista hollannikasta ;).


Aino ei olisi millään malttanut istua autonportin aukaisemisen aikana mutta Oksia se jaksaa istua odottamassa vaikka kuinka kauan. Omistajien kanssa naurettiinkin sille, kun se on ottanut tavaksi juosta istumaan lähelle rappusia niin, että kun Oksi tulee ovesta niin sen kimppuun pääsee heti hyökkäämään. Leikkitreffit alkavan yleensä päättömällä juoksemiselle niin että Oksi painelee edellä ja Aino perässä. Tämän jälkeen siirrytään painimis/nysväsysvaiheeseen, kuvia alla, sitten otetaan pieni aikalisä ja lopuksi vielä mieletöntä juoksemista.



                                                     Ainolla on vetävä askel :)


Maanantai-iltana haina meille hoitoon Röllin ja Nellan. Molemmat olivat innokkaasti mukaan lähtemässä :). Pihalla Toppikset olivat tyyliin "hei me tiedetään tää mesta" ja sisälle pyrittiin kuin vanhat tekijät. Omat pojat olivat saaneet haisteltavakseen Töppiksien makuualustan ja Arco heilutteli häntäänsä "tuttuja koiria".
Rölli
Nella

Syöttelin koirat ja rapsuttelin tovin corgeja ja sitten illan viiletessä käytiin kävelemässä iltalenkki. Naapurustossa asuva kettuterrieri tuli vastaan ja sen kommentointiin piti Mr. Bigin tietenkin vastata. Luulen että osatekijänä oli, että en olenkaan ollut varautunut vastaantulijoihin ja kun kaksikko mutkan takaa eteemme tupsahti jouduin ns. keräilemään corgit lähelleni. No anyway, käppäiltiin rauhassa vähän pidempi lenkki kun Nella suvereenisti pidemmän lenkin valitsi. Hevosia ei näkynyt vaikka Toppikset kovasti niitä tähyilivät :).

Yö meni oikein rauhallisissa merkeissä, nukuttiin kuin tukit koko porukka. Aamulla herätys klo. 06.00. Koirat vuoronperään aamupissalle pihalla ja ruuan syömisen jälkeen käytiin Töppiksien kanssa lyhyempi lenkki. Siten vielä lyhyet pihailut ja lähdin töihin viideksi tunniksi. Tunnelma oli rauhallinen kun kolmen maissa palailin kotiin.

Töppikset corgihepuloivat pihalla....







 
 
Töppiksien kanssa tehtiin tänään kohteen koskettamista kosketuskeppiin, keppi oli ensi kädessäni ja sen jälkeen oven vetimessä. Jätä-reeniä niin että namista piti luopua ja sitten harjoiteltiin mineraalivesipullon kiertämistä. Molemmat ovat innokkaita tekemään hommia ja puollon kiertämiseen saatiinkin jo yksi kokonainen kierros.

Iltaruoka maistui kaikille ja sulattelun jälkeen ennen nukkumaan menoa vielä iltalenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti