keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Jotakin on tapahtunut ja hankintoja

Kepa ja Oksi aamutoimilla ja auringonnousu Aitomäessä.
 
En tiedä mitä mutta jotain täällä meidän eläinkokoonpanossa on tapahtunut. Ja selkeästi vain positiivista. Molemmat kissat ovat alkaneet kaveerata koirien kanssa enemmän kuin aiemmin. Ilmeisesti Oksi on vihdoin viimein laskettu porukkaan kuuluvaksi tai sitten kissat ovat viimein sisäistäneet että Oksi on tullut jäädäkseen eikä siitä pääse eroon välttelemällä tai olemalla kuin ei olisikaan.
 
Meillä on monena iltana ollut koko eläinporukka, myös Arco, mukaan lukien  makailemassa mun kanssa makkarissa. Noorus on alkanut olemaan enemmän touhuissa mukana kuin aiemmin ja koirapoliisi Olga on palannut ennalleen poliisin hommaan. Ilmeisesti se vaan sitten otti kissoilta näin kauan sopeuta erityyppiseen koiraan.
 
Kävin aamupäivällä ostamassa koirille lihoja ja luita loppukuun tarpeisiin. Samalla tilasin Oksille ruokintasuunnitelman ja Arcolle tammikuuksi neljä perättäistä hierontakertaa viikon välein.
 
Iltapäivällä Oksilla oli korvatarkastus, korvat olivat ok mutta olivat keränneet kuivaa kökköä. Tämä vaikuttaa ainakin toistaiseksi olevan Oksille tyypillistä. Toivotaan että helpottaa raakaruokinnan myötä. Korvat saatiin katsottua ilman rauhoittamista vaikka poika kyllä yritti aluksi sinnikkäästi kammeta itsensä seisomaan tutkimuspöydälle. Tyytyi kuitenkin lopulta kohtaloonsa. Kilpparitestien tulokset olivat tulleet ja sillä rintamalla kaikki ok ja koira on tga negatiivinen. Sen sijaan Oksi sekä muutkin ovat kovasti hieroneet neniään ja kuonoaan, joten varmuuden vuoksi aloitettiin nenäpunkkihäätö.
 
Koirat saivat paahdetut naudannilkat mutta Oksille moinen herkku ei kelvannut, joten se sitten patsasteli koiraportin takana kun muut herkutteli.

 
 
Prismassa oli halvennuksessa Dysonin animalpro imuri. 100 euron alennus oli sen verran hyvä, että sijoitin sitten veronpalautusrahani ko. imuriin. Ja jos olin elänyt siinä luulossa että edellinen imuri olisi tehokas niin en elä enää. Koirat olivat kovin ihmeissään uudesta ja jopa Arcon piti sitä seurailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti