torstai 14. helmikuuta 2013

Koirapoliisi ja torstain äsönkuvat

 
Olga, meidän koirapoliisi, on jo 13.v. Kissa, josta eläinlääkäri aikanaan sanoi, että "voi olla, että siitä ei ole eläjäksi arvaamattomuutensa vuoksi. Olgahan on löytökissa, joka kolme ensimmäistä meillä olo vuottaan ei koskaan nukkunut niin sikeästi, että ei olisi nuorisoautojen basson jumputukseen heräänyt ja alkanut murisemaan. Kissa, joka ei uskaltanut liikahtaakaan jos radiosta tuli musiikkia, on nyt meidän eläinlauman kiistaton pomo.
 
 
 
 

Kepa ja onnettomat häntäkarvat. Ja ei, sillä ei ole klikkiä hännässä vaikka siltä näyttää.   
 
Alla toratain äksönpläjäys :)
 
 
 
 
Eli allerkijoittaneen yritys kuvata liikkuvia kohteita. Nuo ylläolevat kolme olivat edes jotenkin onnistuneet. Suurin osa kuvista oli joko pelkää lunta tai osia koirasta.
 
 
 
 
 
 
Oksi pönöttää
 
 
Tässä Janitalle jonkinmoinen seisotuskuva. Alusta ei ole ihan tasainen ja Oksi jännittää jonkin verran takapäätään. Yritän saada parempia otoksia ja peremmalla taustalla.
 
 
Tänään Arco ja Kepa lenkeilivät. Oksin kanssa leikittiin tovi pihalla sekä patukalla että pallolla. Pallo on sille selkeästi kivempi juttu. Olin ottanut halkasijaltaan isomman patukan ihan MH-testiä silmällä pitäen kun katselin videoista, että siellä käytetty lelu on suhteellisen suuri. Oksi kyllä innostuu leikkimään mutta pitäsi mielellään kiinni patukan naruista. Mikä on mielestäni erikoista koska tennispallo kuitenkin mahtuu sinne suuhun tosi hyvin eikä tee tiukkaakaan :D. Lelun palauttamistaminulle niin, että sai namipalkan ja lelu lensi uudelleeen.
 
 En ole juurikaan naksutellut Oksille pihalla vaan jutut on tehty ilman naksun ääntä. Nyt naksu oli mukana ja tehtiin vierellä kulkemista ja pääsin myös merkkaamaan sillä "jätä" käskyä suhteessa autoihin että naapurin haukkuvaan koiraan. Hienosti toimi.
 
 
 Lopuksi vielä mun lempparikuva Oksista :)
 
 
PS. ja kuvat on saatu blogiin ihan ilman puhelua Saariselälle "atk-tukihenkilölle", että terveisiä vaan sinne :)

1 kommentti:

  1. Ihana katsella näin kuvaisaa blogia!! Mä olen auttamatta sitä mieltä, että blogitekstit on miljoonasti kivempi lukea kun niissä on kuvia. Mä en voi sille mitään, mutta Oksi on mun silmään vaan ihan älyttömän hieno! Ärsyttää olla niin kriittinen omaa koiraa kohtaan.. ;) Mutta vertaapa tuota seisomiskuvaa tähän: http://img.petsie.org/petsie022079222_b.jpg pakko sanoa, että jos ei naamassa ole niin paljon samaa näköä, niin muuten kyllä löytyy samanlaisuuksia!

    VastaaPoista