sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Suunnitelmia

Rajamäen Jaanalta  tuli eilen aamulla sähköposti Operantin ehdollistamisen Workshopeista eli ns. kanakursseista koskien vuotta 2013. Ilmoittauduin 12-16.6.2013 IV- kurssille.  Nuo kurssithan pitää käydä järjestykseesä ja tämä neloskurssi on viimmeisin. Neloskurssilla kanalle opetetaan kaksitasoinen rata, jossa pitää suorittaa erilaisia (kouluttajan ) valitsemia toimintoja. Eri kana suorittaa yhdellä lähetyksellä eri tehtäviä radalla, kait tätä voisi verrata vaikka koirien agilityrataan...

Sitten olen ollut yhteydessä Katariinaan ja Valtteriin eli syksyn alettua ruvetaan ainakin Oksin kanssa käymään jonkin sortin treeneissä. Kerta viikkoon tuntuu tällä hetkellä itselle sopivalta määrältä mutta katsellaan sitten kun päästään alkuun.

Zulian tilanne on huono edelleen, se syö mutta oksentaa hetken kuluttua sapuskat pihalle. Juo mutta pissaa tulee minimaalisen vähän, isommat asiansa saa tehtyä mutta useinmiten papanat saa korjata lattialta eli kyykkää vessassa riittävää aikaa. Kipulääkettä ei ole annettu sitten perjantain koska ohjeena oli, että jos rupeaa oksentamaan kipulääke on lopetettava. Soitan huomenaamullä ellille. Mulla on epäilys, että sillä on noiden löydettyjen juttujen lisäksi jokin muukin vaiva, joka aiheuttaa oksentelun ja vähäisen pissaamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti