maanantai 24. syyskuuta 2012

Haaveita

Meillähän on tätä tonttia yli 1,5 hehtaaria. Osa on aidattuna mutta suurin osa käyttämätöntä heinäpeltoa. Tosin onhan työkaveri saanut siitä parina kesänä hevosilleen heiniä mutta olisihan se kiva ihan omassa käytössä. Mun haaveena olis aidata koko höskä, mikäs siellä olis sitten koiria reenata... vois tehdä agiesteet yms.

No, tänään Kepa kanssa käytiin lenkilllä. Se sai iltasapuskansa kontaktista ja vieressä kulkemisesta. Nähtiin, tosin matkan päästä naapustossa asuvat tiitbetinspanielit - pääsin palkaamaan Kepaa kontaktista (toiset koirat herättävät tytsyssä intohimoja haukkumiseen varsinkin näissä kotiympyröissä).

Oksin kanssa pyörittiin tossa omalla pellolla. Palkkasin vierellä kävelystä, luoksetulosta sekä siitä, että oli rauhallinen auton ohimennessä. Meni oikein kivasti :). Oksi sai iltaruokansa noista jutuista. Nyt pitäsi hommata sellainen tosi pitkä narusydeemi, että voitaisiin hyödyntää tota peltoa paremmin. Jos jollain on ehdotuksia siihen niin ne otetaan kiittollisuudella vastaan. Joku tosi pitkä pyykkinaru tai kolmen jälkiliinan yhdistelmä...?

Arco oli lenkkelyt Karin kanssa ja käynyt naapurin isännän siliteltävänä. Se ei siis ole niin pelottava koira kuin ex-naapuri, siellä jossain, väitti. Täällä sitä on silitellyt useampikin naapuri ja koira on käyttäytynyt ihan ok. Naapuri oli kuulemma suunnitellut kaukaasianpaimenkoiran hankintaa :D, itse toivon että jos tuohon päätyy niin rakantaa sitten sellaiset aidat, että kaukkari ei himmaa tossa meidän pellolla :D. Olishan meitä sitten täällä aikamoinen seurakunta, toisella naapurilla 5 pittbullia ja perhoskoira, meillä 3 holskua, toisen naapurin 2 "jotain mustia suht pieniä" koiria ja se kaukkari. Arcon kanssa tehtiin pihalla istu-odota-tänne juttuja ja iltaruoka niistä palkkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti