maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kolmen kopla hierojalla

Tänään oli kaikilla koirilla hieroja. Aamupäivällä oli Oksin ja Kepan huki. Ennen hierojalle menoa tehtiin Oksin kanssa omalla pihalla seuraamista, istumista ja ylipäätään kontaktia. Yritin pitää vahvistetiheyden korkeana joten palkkasin pääsääntöisesti nameilla. Jos alkoi näyttämään siltä, että kiinnostus alkaa lopahtamaan palkkasin pallolla. Kriteeriksi tuossa väljässä seuraamisessa pitäisi ottaa katsekontakti, saataiisiin helpotusta muiden koirien ohittamisiin. No, oikeastaan tuon tuokion tarkoitus oli saada Oksista vähän virtaa pihalle- jo pelkkä ajatus siitä, että pojan pitäisi maata tunnin verta aloillaan hierojan käsittelyssä tuntui aika mahdottomalle :D.

Suhteellisen hyvin Oksi kuitenkin käsittelyssä makoili. Alaselkä oli hieman jumissa ja oikean jalan reisi, etupää oli hyvä eikä niskassa ollut mitään häikkää. Hierontaa otetaan Oksille niin kauan kun saadaan jumitukset pois. Luulen, että jumien takana on mahdoton riekkuminen pihalla muiden koirien kanssa :). Oksin liikkeet näyttävät omaan silmääni hyviltä.

Kepa oli koirista lihasistoltaan "jumivapain". Hartioiden kohdalla toisella puolella oli pientä kireyttä, johtuu varmaan siitä, että Kepa kuljettaa usein mukanaan reilun 20 kilon Oksia :).

Iltapäivällä  oli Arcon vuoro. Ristiselän jumitus oli vähentynyt mutta reisien etuosat olivat kireät. Etupää oli Arcollakin hyvä.

Kaikkia hierotaan vielä jatkossakin, vähiten hierontaa tarvitsee Kepa, seuraavat ajat ovat ensi tiistaille.

Tilasin myös kaikkille koirille Back on trackin-kesäloimen ja tulevaisuudessa tilataan myös talviloimet (ennen kesäloman patikointia) Toivotaan, että saadaan niiden avulla hierontojen hyöty pidemmäksi.

Illalla käytin Arcon ja Kepan lyhyellä lenkillä. Oksin kanssa puuhailtiin pihalla: pallon noutamista, keppien etsintää ja namien etsintää. Tarkka on pikkupojankin nenä- otin pihalta risunpätkän ja heitin sen muiden risujen joukkoon- joka kerta Oksi palautti oiken risun.

Nyt täällä makailee aika rentoa ja väsynyttä porukkaa :). Huomenna on Oksin reenit, todennäköisesti saadaan samanikäisiä koirakavereita "peruskouluun".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti