tiistai 10. tammikuuta 2012

Jalkapuolia ja Hajuherneen eka arkitottis

Arco ontui toista etutassuaan eilen illalla pihalta sisälle tultaessa, oli aika vaisuin oloinen muutenkin. Aamulla oikea etujalka ei pelannut ollenkaan eli koira piti tassua ilmassa lähes koko ajan. Kannoin sen pihalla asioilleen mutta mitään se ei tehnyt vaan kävi makuulle . Onneksi kotona oli Metacamia, jota annoin sille yhden kappalleen. Jouduttiin jättämään koira kotiin tyyllillä- älä kuole äläkä tee asioita sisälle. Harmitti koiran puolesta...

Tulin kotiin neljän maissa ja ilokseni Arcokin oli pihalla Kepan kanssa. Ontuu vielä jalkaa hieman mutta juoksenteli kyllä pihalla muiden mukana. Joten todennäköisesti mitään ei ole poikki. Annoin nyt illalla uuden kipulääkkeen yötä vasten. Lääkkeitä on kaksi vielä jäljellä, tarkoitus antaa huomenillalla yksi ja ylihuomenna yksi ja sen jälkeen katsoa mihinkä suuntaan Arcon vointi menee, jos huononemista tapahtuu mennään sitten lääkäriin. Lenkit ovat kyllä nyt minimissä, joten ulkoilut ovat nyt pelkkää pihailua Arcon osalta ainakin muutaman päivän.

Eka arkitottis oli tänään, arvoin kumman otan mukaan Oksin alias Hajuherneen vain Kepan. Arcon voinnin takia päädyin Oksiin, ajattelin, että Kepa ainakin antaa Arcon huilia rauhassa.

Koska mukanani oli pentu, niin tehtiin helppoa juttua. Lähinnä lähellä olemista väljän seuraamisen muodossa ja rauhoittumista. Aluksi palkkasin yhtenään mutta loppupuolella otin käyttöön naksun ja palkkasin harvemmin ja pystyin myös nostamaan kriteeriä. Hyvin Oksi malttoi keskittyä vaikka huomaakin kaiken, ja ruoka maittoi myös eli niin vaikeaa tilannetta ei tullut, että olisi lakannut syömästä. Haukkujaisiin sen kyllä saa kaveriksi ja turhautuminen saa aikaan pientä piippailua silloin tällöin. Lopputunnista Oksi oli sitä meiltä että nyt väsyttää ja heittäytyi kyljelleen makaamaan. Olin tyytyväinen tuntiin ja pikkupoikaan.

Huomenna mennään aktivointitunnille Oksin kanssa suoraan töistä. Torstaina on vuorossa Naksukurssi ja Pentukurssi. Katsotaan sitten ensi viikolla mille tunnille Kepa pääsee mukaan, että ei tule turhan paljon toimintaa Oksille. Koska sehän on vielä aika vaava :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti