perjantai 11. marraskuuta 2011

Viikko vierähti

Tää blogi elää ihan omaa elämäänsä, huomasin just, että se taivaan tuulin hävinnyt juttu on päiväytynyt tälle päivämäärälle. No, siinä on nyt luettavissa samat asiat kahteen kertaan.

Viikko vierähti töitä tehdessä. Oksi on ollut mukana töissä joka päivä. Osaa jo hienosti ja hiljaa odottaa häkissään, nukkuu siellä lähinnä ja kerää virtaa kotia ja iltaa varten :D. Paljon nuo jaksavat riehua keskenään- Kepa ja Oksi. Oksi on tavannut töiden lomassa uusia ihmisiä ja sitten ollaan kuljettu kaupungilla.

Tiistaina Okis kävi rokotuksilla ja painoi 8,2kg. Hoikkanenhan se on mutta lääkärin mukaan "kannattaa pitää se kasvuaikana tuollaisena". Napatyrä on mennyt umpeen, joten sitä ei sitten tarvitse kosmeettisitakaan syistä operoida.Oksi ei pistosta huomannut olleenkaan vaan söi hyvällä ruokahalulla nappuloita. Kopeloinneista ei ollut noineskaan, höösäsi nappuloiden perään eikä tainnut huomata että lääkäri sitä kopeloi.

Yksi ripulipäivä mahtui Okin kohdalla kuluneeseen viikkoon, muilla koirilla ei ollut mitään. Nyt vatsa on taas kunnossa. Luulen, että mikrokissanhiekka ei ole kovin vatsaystävälistä syötävää. Jotenkin Oksi onnistuu aina livahtamaan kissankakan syöntiin vaikka sitä sen suhteen haukkana vahditaankin.

Perusjuttuja on harjoiteltu kun vain allekirjoittanut on jaksanut. Oksi on tällä viikolla ollut sitä mieltä, että aamu koittaa klo.03.00. Tosin vähän myöhempään on kyllä nukuttu mutta huonosti.

Arcon ja Oksin suhde on siinä vaiheessa, että Arcokin leikkii Oksin kanssa pihalla. Samoin Oksi voi ottaa lähikontaktia Arcoon esim. roikkumalla sen kauluksessa tai nousemalla sitä vasten. Olen jopa yllättänyt Arcon nuolemasta Oksin korvia :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti