torstai 3. toukokuuta 2012

Koirakavereita ja pihahommia

Parina keskiviikkona ollaan käyty Oksin kanssa treffaamassa koirakavereita Katariina ja Valtterin kotona. Pihalla on pyörinyt sekalainen, vaihtuva, kokoonpano koiria. Oksi on ollut ainoana poikana  mukana ja sen hommelit ovatkin sitten olleet sellaisia ;). Yritää sinnikäästi narttujen selkään mutta uskoo kohtuu hyvin sanallista kieltoa ja aina nartun ärähdystä. Muistaa myös jos minunkin olevan paikalla ja käy heilauttamassa muutaman kerran häntää edessäni. Mielestäni nämä leikkitreffit tekevät Oksille hyvää, tottuupa olemaan eri näköisten ja kokoisten koirien kanssa.

Sunnuntaina olin ohitusharkoissa Kepan kanssa. Pyörittiin Mylsän kirkkoaukiolla. Otin Kepan kanssa seuraamista ja palkkasin rauhallisesta vieressä kävelemisestä sekä muiden koirien rauhallisesta katsomisesta. Meni oikein mukavasti pienen alkuhässäkän jälkeen. Kepasta ja Hilmasta olisi ollut mukava haukkua toisilleen mutta molemmat rauhoittuvat nopeasti.

Tämän kummallisempia juttua ei olla nyt koirien kanssa puuhailtu. Senkin edestä on laitetttu pihaa kesäkuntoon, Oksin avustuksella toki. Oksi on kyllä hommissa intensiivisesti mukana ja sen nenä on joka paikassa. Yhtenä päivänä istutin ämpäreihin kukkia- Oksi kerkesi syödä multaa, varastaa istutuslapion pariin otteeseen ja juosta tyhjän multasäkin kanssa ympäri pihaa. Seurasin sen touhuja hetken päästä keittiön ikkunasta, se kävi maistamassa juuri istutettuja kukkia ja nosti jalkaa ämpäriä vasten. Että sellaista.

Vappupäivänä menin koirien kanssa ulos aamukuudelta, lenkin jälkeen tehtiin pihahommia ja ruuan jälkeen otettiin parin tunnin päikkärit ja palattiin pihalle. Tultiin sisälle illalla klo 22.00. Tämän jälkeen Oksiakaan ei näkynyt :), nyt tiedän millaisella päivällä pikkupoika väsytetään :D.

Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä koirille jonkimmoiset jäljet tuohon pellolle ja sunnuntaina on ohitusharkat.

Tiistaina on hieronta Arcolleja Oksille, joten reenit jäävät siltä päivältä väliin.

Olen silmäillyt lähiseudun mätsäreitä mutta suurin osa sattuu olemaan työaikanani. Ajattelin, että jos jossain ehdittäisiin pyörähtää ennen tuota Joensuun näyttelyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti