tiistai 24. huhtikuuta 2012

Oksi karkuteillä ja koirat hierojalla

Kari unohti eilen illalla kotiin tulleessaan laittaa portit kiinni. Olin laskenut pojat pihalle ja Kepa jäi sisälle kanssamme olkkariin katsomaan telkkaria. Kesken puhelinkeskustelunsa Kari sanoi mulle, että "Oksi juoksee tuolla tiellä". Sanottakoon, että meille tuli vähän kiire! Kengät jalkaan ja Arco sisälle ( se makaili vakiopaikallaan ulko-oven edessä) juoksin portille enkä nähnyt Oksia missään. Huusin usein käytettyä "Oksiii Oksii tääälläää"- huutoa ja sieltähän pikkupoika juoksi tuhatta ja sataa suoraan pihaan ja ulko-ovelle, kannustin vielä "hyvä hyvä"  huudoin takaisin pinkovaa koiraa. Onneksi, todella onneksi Oksin luoksetulo on noin varma. Talomme ohi oli juuri hetkeä aikaisemmin ajanut naapurin tukkirekka, jota Oksi oli varmaan lähtenyt ottamaan kiinni. Oksi oli kerennyt sillä välin kun näimme sen ikkunasta, hilpaista jo läheiseen teiden risteyksiin ja oli menossa junanradan suuntaan. Tietä pitkin meni vaikka olisi voinut mennä pellon kauttakin.
Kun oltiin saatu Oksi onnellisesti sisätiloihin käytiin meillä varsin tulenkatkuinen keskustelu porttien kiinni laittamisesta. Oli meinaan toinen kerta kun Karilta portit voat jääneet epähuomiossa auki. Mulla on aina Karille vakio kysymys/huomautus "onko portit kiinni/laita portit kiinni" ja Karilla vakoi vastaus "totta kai, ei tarvi huomauttaa". Juupa juu...

Koirilla oli tänään hieroja. Arcolla vielä jumittaa "alaselkä". Oksi oli jo ok ja samoin Kepa. Oksi ja Kepa käyvät vielä kerran ja sen jälkeen hierontaa otetaan ns. ylläpitohierontana". Arcoa hierotaan vielä säännöllisesti ja jos näyttää siltä, että hieronta ei ala auttamaan hieroja kehoitti menemään fyseoterapeutille ja/tai akupunktioon.

Huomenna on aktivointi ja otan näillä näkymin mukaan Oksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti