torstai 24. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Heti alkuun täytyy sanoa, että kuvia koirista tulee lisää kunhan keritään kuvaamaan :).

Täällä on tehty hommia urakalla, lähinnä vanhempieni toimesta. Talon katto ja ulkoseinät on maalattu, ja lantala purettu. Lantalan purkaminen mahdollistaa koiren liikkumisen myös navetan ympäri eli Oksi saa uuden "ralliradan" :D. Koirat ovat saaneet olla päivät pitkät pihalla hommissa mukana ja Oksikin on nyt oppinut sen, että ulkonakin voi makailla ja jopa nukkua. Olivat kuulemma tänään nukkuneet Kepan kanssa pitkät päiväunet selät vastakkain. Arco on puolestaan hallinnoinut porukoitten asuntoautoa eli viettää suurimman osan ajastaa siellä ja mörmöttää, niin että toisia koiria ei huvita sinne mennä.

Arco oli saanut lahjaksi porukoilta vinkuvan kumimakkaran. Oli toissapäivänä vahtinut makkaraa koko päivän milloin pihalla ja milloin autossa. Arcolle vahtiminen on hyvin palkitsevaa toimintaa eli koira palkkautuu itsestään päästessään vahtimaan. Huonona puolena asiassa on se, että vahtiminen myös yleistyy muuhun kohteeseen helposti. Tässä tapauksessa makkara oli otettu pois kun Arco oli alkanut vahtimaan sitä myös ihmisiltä. Seuraavaksi se sai lähtopassit asuntoautosta kun mörmötti jo pelkästään oman makuupaikkansa lähestymisestä. Makkaraa se ei ole enää saanut vahdittavaksi ;).

Työkaverin mies kävi kippaamaassa hiekkaa lantalan täytteeksi. Laskin jossain vaiheessa myös Kepan ja Oksin pihalle. Kepa käyttäyti huonosti, haukkui ja kävi nappaamassa Pertun houstakin kiinni. Hyvin erikoista käytöstä Kepalta enkä ole aikaisemmin nähnyt sen koskaan toimivana ko. tavalla. Oksi taas oli oma itsensä-ihmiset ovat kivoja jee jee :D. Arco en laskenut ulos olenkaan, koska se on viime kesänä yrittänyt mennä Pertun päälle rähinän kera, onneksi oli silloin kiinni. Erikoista käytöstä, koska Perttu, omien sanojensa mukaan pitää koirista. Itse sanoisin, koirien käytöksen perusteella, inhoavan tai pelkäävän koiria. Tai sitten mulla on vaan erittäin huonosti käyttäytyvät koirat :D.

Itse olen tehnyt välillä 10-tuntisia työpäiviä, joten mitään järkevää ei koirien kanssa olla harjoiteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti