maanantai 10. lokakuuta 2011

Parempaa vointia ja pentuiluja

Arcon maha on parempi, ainakin jonkin verran. Perjantaina ja launataina käveltiin koirien kanssa tuo pidempi lenkki, ja pääsin paremmin kyyläämään niitten tuotoksia. Perjantaina oli tuottoksen normeja mutta lauantaina tuli ensin normaalia ja sitten löysää. Voi rähmä sentään. Koira on syönyt nyt koko ajan kaurapuuroa ja kalkkunan jauhettua lihaa, höysteenä Inupekt Fortea. Oksennellut se ei ole eikä vaikuta kuivuneelta, juokin kyllä hyvin vettä. Jos Arcon olo jatkuu tälläisenä niin mennään vasta normi kontrolliajalla perjantaina lääkäriin. Ilmeisesti olo on kuitenkin parempi koska on jaksanut kurmottaa Kepaa niin sisällä kuin ulkona, eli olo on leikkisä.

Luin juuri Lauran Sienen ja Töppösen blogista, että heidän suunnallaan on liikkeellä ärhäkkää vatsatautia. Eli suhteellisen lähellä meitä jyllää jokin hirveä pöpö. Paranemisia kaikkille sairastaville koirille!!!

Meille tuleva pentu on nyt varmistunut eli meille muuttaa Azuricoyotes Niva Continuum, sinipantainen pentu. Eli me saatiin nyt ns. enemmän kuin toivottiin :). Ilmeisesti ko. pentu nyt velvoittaa meitä, tai paremminkin minua, perehtymään koiraharrastusten saloihin kun pennusta kuitenkin Sannan mukaan harrastuskoiraksikin olisi. Olisihan se vähän sääli jos se ns. menisi hukkaan. Tarkoituksena olikin jo aiemmin tunkea itsemme tulevan pennun kanssa jos jonkimmoiseen kurssiryhmään, joten eiköhän me jotain keksitä ;). Olen tulevaan pentuun erittäin, erittäin tyytyväinen. Kutsumaniminkin on pitkällisen pähkäilyn jälkeen pojalle keksitty mutta virallistetaan se kuitenkin vasta sitten kun pentu on kotiin haettu. Ajatella, jos se ei nyt viimeksi tapaamisemme jälkeen näyttäisikään enää nimeltään :D.

Kävin tänään ostamassa pennulle kuivamuonaa. Ostin Joseraa pitkällisen empimisen jälkeen, todennäköisesti käyn nyös hakemassa pennulle tuttua Jahti&Vahtiakin, ihan omia hermoja lepuuttaakseni. Leikkiseuraa on myös pennulle jo kyselty ja sitä on myöskin luvattu :), suht samaikäsiä pentukaverita ja vanhempiakin kavereita. Koirahäkki on tarkoitus roudata työpaikalle ja pentu pääsee sitten tutustumaan kauneudenhoidon ihmeelliseen maailmaan...Tarkoitukseni on pitää pentua silloin tällöin mukanani töissä, koko aikaa se ei siellä häkissä joudu olemaan, vaan pääsen sen kanssa taukojen aikana ihmettelemään Kouvolan keskustan elämää. Monet asiakkaat haluaisivat nähdä pennun myöskin mutta mitään "nähtävyyttä" siitä ei tehdä vaan tarkoituksena on myöskin samalla opettaa sille rauhallista yksinoloa. Samalla tavoin toimittiin aikanaa Arcon pentuaikana, ja koira oppikin erittäin hyvin olemaan rauhallisesti yksin ja myöskin olemaan häkissä hötkyilemättä. Myöskin sisäsiisteyden opettaminen oli helppoa kun pentua pääsi työn lomassa kuljettamaan pihalla tämä tästä.

Kiitos kaikkille , jotka ovat kommentteja esittäneet:) En vaan muista aina käydä niihin vastaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti